Os

Om os – finehome

Om os. Det vi arbejder for. Vores mål er at skabe en lækker online webshop, som bliver din foretrukne, når det handler om køb af yogamåtter, lækre tekstiler som håndklæder, badeforhæng, kelim, yogaudstyr og fitness tøj. Vi har fokus på bæredygtighed , økologi og dit personlige velvære.

finehome online tekstil- og yoga virksomhed er grundlagt af Bente Mikkelsen og Jakob Jespersen ultimo 2019. Parret bor i Odense på Fyn. Filosofien er og var at skabe et univers med lækre tekstiler og livsstil til danske hjem med fokus på danskernes personlige velvære. Under opbygning af virksomheden blev idéen om at skabe et yoga-univers også skabt, Grunden var at parret så et behov for økologiske yogamåtter på det danske marked til priser, hvor alle kan være med.

finehome.dk er tekstiler, livsstil og yoga. Webshoppen er på det danske marked med tidløst design og udsøgt kvalitet indenfor tekstilbranchen samt yogaudstyr i høj kvalitet. Det er elegant og dufter af, badeværelse, wellness, sport, bæredygtighed, økologi, velvære og dejligt hjem. finehome skaber helhed med en flot ren hyggelig stil. Vi har hovedkontor, lager og showroom i Odense. Parret henter inspiration på livsstils-messer samt hos anerkendte samarbejdspartnere og leverandører i Europa og Asien. Vi er glade for at kunne præsentere jer for vores flotte design. Designet er luksuriøse GOTS certificerede økologiske håndklæder, hamman inspirede håndklæder, badekåber, badeforhæng i stof, økologiske yogamåtter, yogatøj, yogaudstyr os meget mere. finehome designer selv og importerer uden fordyrende mellemled. Derfor tilbydes kvalitetsprodukter til attraktive priser.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores online univers. Webshoppen kan du besøge her finehome webshop

finehome, hvor kan jeg købe gode håndklæder og bedste yogamåtte?

finehome tilbyder produkter via webshop, via køb på Facebook, Instagram samt via google E-handel. Du kan finde os på facebook og på Instagram. finehome har åbent 24 timer i døgnet. Kontakt os pr. email. Pr. telefon for spørgsmål eller råd om vores produkter.

Kontaktoplysninger: Email: info@finehome.dk Telefon: 5281 4405. finehome har gratis levering i Odense samt gratis fragt i resten af Danmark ved køb på over 499 kr. Du er velkommen til at hente dine produkter hos os i Odense eller hos vores lokale blomsterhandler BluMen i Odense M. Hos BluMen finder du et lille udvalg af vores produkter.

Vi glæder os til at byde dig velkommen 🙂