Os

Om os – finehome webshop er en tekstil- og yoga virksomhed, som er grundlagt af Bente Mikkelsen og Jakob Jespersen i slutningen af 2019. Parret bor i Odense på Fyn. Filosofien er at skabe et univers med lækre tekstiler og livsstil til danske hjem. Under opbygning af virksomheden blev idéen om at skabe et yoga-univers også skabt, Grunden var at parret så et behov for (afordable luxury) økologiske yogamåtter på det danske marked.

finehome.dk er tekstiler, livsstil og yoga. Webshoppen er på det danske marked med tidløst design og udsøgt kvalitet indenfor tekstilbranchen samt yogaudstyr i høj kvalitet. Det er elegant og dufter af wellness, velvære og dejligt hjem. finehome skaber helhed med en flot ren hyggelig stil. Vi har hovedkontor, lager og showroom i Odense. Parret henter inspiration på livsstils-messer samt hos anerkendte samarbejdspartnere og leverandører i Europa og Asien. Vi er glade for at kunne præsentere jer for vores flotte design. Designet er luksuriøse håndklæder, hamman inspirede håndklæder, badekåber, badeforhæng i stof, økologiske yogamåtter, yogatøj, yogaudstyr os meget mere. Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores online univers. Webshoppen kan du besøge her finehome webshop

Mere om os

finehome tilbyder produkter via webshop, via køb på Facebook, Instagram samt via google E-handel. Du kan finde os på facebook og på Instagram. finehome har åbent 24 timer i døgnet. Du er altid velkommen til at kontakte op pr. email eller pr. telefon for spørgsmål eller råd om vores produkter. Vores kontaktoplysninger er: email: info@finehome.dk – telefon: 3035 4616. finehome har gratis levering i Odense samt gratis fragt i resten af Danmark ved køb på over 499 kr. Du er ligeledes velkommen til at hente dine produkter hos os i Odense eller hos vores lokale blomsterhandler BluMen Hos BluMen finder du også et lille udvalg af vores produkter.

Velkommen 🙂