Hammam

Viser alle 6 resultater

Hamam håndklæder

Find 50×100, 95×180 og 100×150 cm luksus hamam håndklæder hos finehome. Se også klassike og originale hammam-håndklæder.

Tilsæt luksus til hverdagen

– med turkiske badehåndklæder og kaldet pestemals. Håndklæderne er vævet i 100% bomuld og passer perfekt til det moderne badeværelser eller til strandturen.

Hvad er et hamam håndklæde

Et hammam håndklæde eller et pestemal er et tyndt vævet klæde som oprindeligt blev brugt i tyrkisk bad – en hamam. Det originale og klassiske hammamhåndklæde er stort nok til at du kan vikle det om kroppen som en sarong

finehome tilbyder 2 udgaver at det tyrkiske hammam

Badelagen badehåndklæde hamam

Sefa Design fra finehome. Luksus hamam håndklæde i 100×150 cm

finehome SEFA Design: Er finehomes eget design og svaret på luksusudgaven af hammam håndklædet. Håndklædet er mere som et almindeligt badehåndklæde med hammam look. Håndklædet i 100% har en frotté side. Håndklædet er lidt kraftigere end det man normalt forbinder med et hamam håndklæde grundet. Det tilbydes i rød/hvid samt i grå/hvid. Den grå hvide farve matcher 100% til finehome morgenkåbe.

Klassisk hammam håndklæde pakke 2 stk i Turkis og natur fra finehome

Klassisk hammam håndklæde pakke 2 stk

finehome klassiske og originale hammampakke: Er det originale og klassiske hammamhåndklæde i tyrkiske mønstrer og smukke farver.

finehome leverer til din privatadresse eller til pakkeshop. Leveringstiden er cirka 2 hverdage. finehome tilbyder gratis fragt i hele Odense samt gratis fragt ved køb på over 499 kr. for resten af landet. Kommer du forbi Odense er du velkommen til selv at hente din lækre produkter hos os.

Se udvalg smukt udvalg online 🙂