Luksus håndklæder - Køb 50x100cm håndklæde online - finehome

Håndklæder

Viser alle 9 resultater

Er dine håndklæder slidte eller skal bademiljøet friskes op med smukke farver?

Køb økologiske håndklæder og luksus håndklæder i smuk skandinavisk stil fra finehome. finehome boligtekstiler er fantastiske til opfriskning af badeværelset. Alle 50×100 cm økologiske håndklæder og bomuldshåndklæder har fine dekorative stropper i kort og lang ende, så de kan hænge flot i bademiljøet.

Håndklæder 50×100

Vælg mellem tidløse farver i grå, skifergrå, beige, sand og hvide håndklæder. De uimodståelige bløde og gode håndklæder tilbydes i 100% bomuld samt i GOTS certificeret bomuld. Læs mere om GOTS certificeringen af økologiske håndklæder samt vask af håndklæder her.

finehome økologiske håndklæder

Badehåndklæder Organic Hearts fra finehome i hvid grå og sand fra finehome

finehome økologiske håndklæder fra serien Organic Hearts

finehome Organic Hearts, Alba Design er finehomes ny håndklæde- kollektion. Produktserien er i højeste organiske / økologiske kvalitet. Designet er enkelt og smukt. Organic Hearts håndklæder i store og små størrelser er skabt med respekt for natur & mennesker. Tørreevnen er i top på Organic Hearts luksus håndklæder.

Match eventuelt farverne på dine 50×100 cm håndklæder med badeforhæng fra finehome. Se: Badeforhæng i stof med grå eller beige striber her. Badeforhængene er i samme grå indfarvning som finehome grå håndklæder. Det samme gælder for finehome beige håndklæder og Design Gavle badeforhæng i beige.

Vaskeanvisning
Vi anbefaler at håndklædet lægges i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig derved tørre nemt. Denne behandling fjerner også evt. overskydende farve. Håndklæder skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres. På denne måde sikre du, at dine farvede og hvide håndklæder bevarer deres gode absorberingsevne.

Brug ikke skyllemiddel til luksus håndklæder

finehome opfordrer til ikke at bruge skyllemiddel idet skyllemiddel lægger sig som en hinde rundt om stoffibrene. Det nedsætter sugeevnen. Brug evt. en lille smule eddike i din vask. Det hjælper til at fjerne sæbe og kælk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsom for miljøet.

Køb grå, sand, beige og hvide håndklæder i 50×100 cm i høj kvalitet til attraktive priser online. finehome leverer dine luksus håndklæder i løbet af 2 hverdage.