Håndklæder

Viser alle 6 resultater

Er dine håndklæder slidte eller skal badeværelses-miljøet friskes op med håndklæder i smukke farver? Pift badeværelset op med luksus håndklæder i skandinavisk stil fra finehome. Håndklæderne har flotte dekorative stropper i kort og lang ende og har elegante striber i begge ender. Vi tilbyder håndklæderne i 3 smukke og tidløse skandinaviske farver samt i 3 størrelser og flere designs.

Håndklæder

Luksus håndklæder fra finehome. 3 størrelser og 3 farver

Håndklæderne matcher bl.a. vores flotte grå badehåndklæde Arosa badehåndklæde finehome grå, som også er eget finehome design. Alle håndklæder er i udsøgt kvalitet med god absorberingsevne / tørreevne. Match eventuelt farverne på dine håndklæder med badeforhæng fra finehome. Se evt: Badeforhæng med grå eller beige striber her. Badekåbe/morgenkåbe fra finehome er også i samme grå indfavning.

Opgrader bademiljøet med stilfuld indretning i smukke farvenuancer til en absolut attraktiv pris.

Vaskeanvisning
Vi anbefaler at håndklædet lægges i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig derved tørre nemt. Denne behandling fjerner også evt. overskydende farve. Håndklæder skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres

De bløde luksus håndklæder
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel idet det lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er nemlig med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Shop god kvalitet online – lige her.