Håndklæder

Viser alle 6 resultater

Er dine håndklæder slidte eller skal bademiljøet friskes op med smukke farver?

Pift badeværelset op med luksus håndklæder i skandinavisk stil fra finehome. Håndklæderne har fine dekorative stropper i kort og lang ende.

Håndklæderne er uimodståelige smukke. Farverne er i tidløse skandinaviske farver. Håndklæderne tilbydes i op til 4 størrelser

Håndklæder

Luksus håndklæder fra finehome. 3 størrelser og 3 farver

Alle håndklæder er i udsøgt god bomuldskvalitet med god absorberingsevne / tørreevne. Alle håndklæder er i 100% blød lækker bomuld.

finehome Organic Hearts – vores nye HEARTSENSE kollektion er GOTS certificeret økologisk bomuld. Denne produktlinje er af højeste kvalitet i et virkelig smukt design. Det er skabt med respekt for natur & mennesker.

Match eventuelt farverne på dine håndklæder med badeforhæng fra finehome. Se: Badeforhæng med grå eller beige striber her. Badeforhængene er i samme grå indfarvning som finehome grå håndklæder. Det samme gælder for finehome beige håndklæder og Design Gavle badeforhæng i beige.

Vaskeanvisning
Vi anbefaler at håndklædet lægges i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig derved tørre nemt. Denne behandling fjerner også evt. overskydende farve. Håndklæder skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres

Hvordan bevarer jeg mit håndklæde lækkert & blødt

finehome opfordrer til ikke at bruge skyllemiddel idet skyllemiddel lægger sig som en hinde rundt om stoffibrene. Det nedsætter sugeevnen. Brug evt. en lille smule eddike i din vask. Det hjælper til at fjerne sæbe og kælk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsom for miljøet.

Opgrader bademiljøet med stilfuld indretning i smukke farvenuancer til en absolut attraktiv pris.

Køb god kvalitet til attraktive priser online. finehome leverer i løbet af ca. 2 hverdage.