Yoga

Viser alle 18 resultater

Yogamåtter & yogaudstyr

Hos finehome finder du yogamåtter og yogaudstyr inklusiv yogatøj. Træn på egen økologisk skridsikker yogamåtte af naturgummi, kork eller af ruskind. Alle yogamåtter er i høj kvalitet. 3 af vores yogamåtter har et alignment system i mønstret.

4mm yogamåtte af naturgummi

Yogamåtte med positionslinjer. Yoga måtten har “et godt greb”

Alignment systemet er din guide til yogapositioner. Positionslinjerne er præget i yogamåtterne. Markeringerne i træningsunderlaget sikrer, at du nemmere kan finde dig tilrette i dine yogapositioner. Træningsunderlagene fra finehome er velegnet til alle typer yoga.

Brug træningsudstyret derhjemme eller tag yogaunderlaget med i naturen eller i yogastudiet. Mange fitness centrer tilbyder lån af yogaunderlag. Det er naturligvis en super service. Vi anbefaler at medbringe eget yogaunderlag i disse lidt specielle tider.

Kunder og yogainstruktører om finehome yogamåtter: “Rigtig, rigtig fed måtte, fantastisk kvalitet”, “vi nyder vores nye yogamåtter fra finehome” og “lækkert yoga-underlag med et “godt greb – kan medbringes alle steder”.

4-4,5 mm yogamaatter i oekologisk naturgummi og kork fra finehome

Yogamåtter i høj kvalitet fra finehome

Har du brug for en yogataske eller en lækker bærerem / bæresele til din yogamåtte? finehome tilbyder en grå / sort nylon taske med justerbar rem. Vi tilbyder endvidere en justerbar yoga bærestrop i 100% kraftig bomuld. Begge til absolut attraktive priser.

Sports top - dame

finehome tilbyder træningstøj med god komfort

Du har også mulighed for at finde yoga-tøj, fitness tøj hos finehome. Du kan scrolle op for at se hele yoga-udvalget.

finehome leverer hurtigt. Vi bestræber os på at sende samme dag, hvis ordren modtages online inden kl. 16. Vi leverer til din dør eller til pakkeshop. Vi leverer gratis i hele Odense og i resten af landet ved køb for over 499 kr. Du er velkommen til selv at hente din pakke hos os (se yderligere info ifb. m. online betaling).