Yoga

Viser 1–20 af 24 resultater

Yogamåtter & yogaudstyr

Hos finehome finder du den bedste yogamåtte i naturgummi, kork & suede. Find også yogaudstyr & sportstøj.

Træn på egen økologisk skridsikker yogamåtte af naturgummi, kork eller af suede / ruskind. Alle yogamåtter er i højeste kvalitet.

Yogamåtter med alignment system

4mm yogamåtte af naturgummi

Positionslinjer. Måtten har “et godt greb”

Flere yogamåtter fra finehome har alignment system, som fungerer som din guide til yogapositioner. Positionslinjer er præget i yogamåtte. Positionslinjerne / markeringerne i træningsunderlaget sikrer, at du nemmere finde ind i den korrekte yogaposition.

Bedste yogamåtte & yogaudstyr

  • fordi yogamåtter i naturgummi som oftest udemærker sig bedst i tests
  • korkyogamåtte – eksklusiv og miljøvenlig i høj kvalitet & smukt design
  • suede yogamåtte med naturgummi på bagsiden. Måtter ligger stabilt fast.

Kunder og yogainstruktører om finehome yogamåtter: “Rigtig, rigtig fed måtte, fantastisk kvalitet”, “vi nyder vores nye yogamåtter fra finehome” og “lækkert yoga-underlag med et “godt greb – kan medbringes alle steder”.

Yogamåtte økologisk yoga måtte

Yogamåtter Super “non-slippery”

finehome anbefaler at træne på eget øko træningsunderlag i disse lidt specielle tider. Specielt hvis du er i yogastudiet eller i fitnesscentret.

Har du brug for en yogataske eller en lækker bærerem / bærestrop til din yogamåtte kan du finde det i shoppen. finehome tilbyder bærestrop i 100% kraftig bomuldskvalitet samt en grå / sort nylon taske med justerbar rem. Ultimo november følger en smart rummelig kanvas bæretaske med plads til vandflaske og nøgler mv.

Du har også mulighed for at finde smart yogatøj, sportstøj, fitness-tøj hos finehome som sport-bh-er, fitness-top, leggings og tights. Du kan scrolle op for at se hele fitness- yogaudvalget.

finehome bestræber sig på at sende dit yogaudstyr samme dag, hvis ordren modtages online inden kl. 16. Der leveres til din dør eller til pakkeshop.

Du er velkommen til selv at hente din pakke hos os i Odense – se yderligere info i check-out.

Gratis levering i hele Odense og i resten af landet ved køb for over 499 kr.

Køb bedste yogamåtte & yogaudstyr online.