Yogaudstyr

Viser alle 8 resultater

Køb yogaudstyr hos finehome til attraktive priser

finehome tilbyder et godt udvalg af yogaudstyr i høj kvalitet til din yoga og yogatræning. Yogaudstyret er også beregnet til  pilates-, gymnastik- og mental-træning. Det gode udvalg til absolut attraktive består bl.a. af:

  • Kork yogablokke: Det naturlige valg af en god funktionel yoga blok
  • Træningsbolde & yogabolde:  Klassiske flotte træningsbolde i blå & grå.
  • Træningselastikker – 5 pack: Træningselastikker i 5 forskellige niveauer
  • Yogasokker – hyggelige tåsokker og kaldet yogastrømper med skridsikkerhed. De grå og sorte yoga sokker har anti-slip dupper (også velegnet til reformer, dans og indendørsaktiviteter). Yogasokkerne er så behagelige, at de også kan benyttes som hjemmesokker.
  • Syngeskåle: Tibetanske klang- og syngeskåle i 11 cm i diameteren medium size. 8 cm small size syngeskål i diameteren

Et af de vigtigste redskaber i forbindelse med yogatræningen er yogamåtten. Det er vigtigt at have en god og funktionel yogamåtte som støtter dig og giver dig god stabilitet. Yogamåtter i naturgummi er som regel dem som udemærker sig bedst i test. Korkyogamåtter er også et populært træningsunderlag. Mangler du en yogamåtte til din træning, tilbyder finehome et godt udvalg af lækre yogamåtter. Kvaliteten er i top. Se udvalget af yogamåtter her

finehome er en nystartet webshop. Vi får hele tiden nye varer hjem til det danske marked. Hold derfor godt øje med webshoppen og benyt dig af de gode og attraktive priser.

Mangler du noget i shoppen er du velkommen til at kontakte os på mail: info@finehome.dk – så er der mulighed for at vi kan skaffe det hjem hos en af vores samarbejdspartnere

finehome sender gratis ved online køb på over 500,- Vi leverer til pakkeshop eller til din privatadresse. Du kan handle sikkert og trygt hos finehome. Vi bestræber os på at sende ordrer samme dag som de er bestilt (inden kl. 17). Vi glæder os til at betjene dig.

Køb nemt online. Normal leveringstid er ca. 2 hverdage.