Tilbud

Yogamåtte 4mm prisvindende yogamåtte af naturgummi, sort

399.00 DKK 287.00 DKK

yoga måtte

Skridsikker økologisk yogamåtte med mønster for yogapositioner

Leder du efter en funktionel skridsikker økologisk yogamåtte af naturgummi på tilbud?

finehome yogamåtten har en overflade med “et naturligt godt greb”, så du ikke begynder at glide. Yogaunderlaget har et alignment system, som er et mønster for “guide til yogastillinger”. Denne luksuriøse yogamåtte har en overflade, der giver maksimal komfort og stabilitet. Forkæl dig selv lidt ekstra i denne tid og dyrk yoga hjemme i eget yogamiljø eller i naturen og mærk hvordan yogaen gavner mental og fysisk helbred. finehome yogamåtte anbefales til alle typer yoga og tilbydes i sort samt i farven antracit grå. Det grå underlag finder du her: grå finehome yogamåtte.

L: 183 cm / B.: 68 cm / 4mm / vægt: ca. 2,8 kg / farve: sort. Det er muligt at tilkøbe yogataske.eller bærestrop

Levering: ca. 2 arbejdsdage. Shop nemt online og få leveret til pakkeshop eller til døren. Se økologisk yogamåtte her.

 

 

Beskrivelse

Yogamåtte 4mm prisvindende yogamåtte af naturgummi, sort – Yogamåtte Tilbud

Shop yogamåtte tilbud online. finehome yogamåtte af naturgummi er en luksuriøs udgave af yogamåtten. Den har en perfekt tykkelse og giver en ekstra god affjedring og komfort uden at blive for blød. Denne måtte er meget velegnet til alle typer yoga og sveden trænger ikke igennem yogamåtten. Yogamåtten er lavet af økologisk naturgummi og materialet i måtten er meget skridsikker, så du ikke glider, når du er i yderstillinger. Et super godt valg af yogamåtte med et godt anti-slip system.

Alignment System – Guide til yoga-positioner

Vi har sikret at måtte indeholder en guide til dig som kan bruges efter behov ift. følgende:

  • Baseline: Baseline er linjen som hjælper dig med at holde den vertikale balance
  • The Center Line: Er linjen i midten (centerlinje)
  • Staring Point: Et et punkt midt på måtten du kan kigge på for at holde balancen
  • Symmetry Point: Er et punkt “45 grader linjen” på måtten – for at holde vertikal balance og reversal point.

Længde: 183 cm / Bredde: 68 cm / 4mm høj. Farve: Sort, Materiale: Naturgummi., Vægt: ca. 2,8 – 2,9 kg.

YOGA-måtten kan bruges til alle typer yoga, pilates, til træning derhjemme i dit eget lille yogastudie eller du kan medbringe din egen træningsmåtte i fittness-centret. Yoga er for alle og der findes yoga øvelser for begyndere og øvede du nemt kan praktisere hjemme. Yoga er et indisk system til indøvelse af åndedrætsteknik og kropsstillinger. En Yogi er en person, der praktisere yoga. Studier peger på at vi mennesker bliver lykkelige af yoga – Derfor “what not to like about yoga” se artikel her

finehome tilbyder også tilhørende yogaudstyr som yogatasker og bærestropper til yogamåtten – de kan købes via dette link: Yogatasker

Fakta
Vaskeanvisning: Måtten kan vaskes med vand og eller sulfo/varmt vand. Skal eftertørres med en tør klud. Tåler ikke vaskemaskine. Du er velkommen til at kontakte finehome.dk for yderligere information ift. yoga, yogamåtter og vores produkter på info@finehome.dk – eller på mobil: 30354616. Vi tilbyder hjemmelevering. Shop lækkert Yogamåtte Tilbud her.

Yderligere information

Vægt 3.2 kg

Du kunne også være interesseret i...