Badekåbe, Hvid med grå striber S/M

699.00 DKK

Tid til ny morgenkåbe ?

Morgenkåben i 100% blød bomuld fra finehome føles lækker mod huden samtidig med at den holder på varmen.

badekåbe morgenkåbe

Luksus morgenkåbe i 100% blød bomuld

Beskrivelse af finehome morgenkåbe – NAMOS DESIGN

 • 2 forlommer
 • 1 hætte
 • 1 bindebælte i taljen
 • God pasform. Modellen er til M/K
 • Modellen går til lidt ned over knæet
 • 100 % blød bomuld – føles hverken for let eller for tung 🙂

 

Køb nemt online. Leveringstid: 2 hverdage.

 

Beskrivelse

Hjemmekåbe & morgenkåbe fra finehome

finehome badekåbe hjemmekåbe bomuld giver hygge i badekåbe et ekstra flot look:

 • en kølig morgen, når du netop er kommet ud af bruseren
 • i svømmehallen sikrer badekåben at det kolde gys formindskes (før du hopper i vandet :-))
 • til hygge derhjemme morgen / aftener og i weekender
 • på ferier, på stranden og i sommerhuset
 • eller når du bare har lyst til at hygge derhjemme

Vores hammam inspireret badekåbe og hjemmekåbe tilbydes i flere størrelser, Mangler du en gaveidé til fødselsdag eller til  mors dag / fars dag kan en finehome morgenkåbe fra finehome være en god idé. Svøb dig i finehome morgenkåbe og drøm dig hen til lækre feriesteder

Der er bare et helt specialt socialt aspekt over en morgenkåbe, og hvis hele din familie kan eje en, kan I hygge jer sammen, med den på til langt ud på dagen. I kan eksempelvis nyde en sen brunch iført – i dette tilfælde – den samme unisex badekåbe.

De fleste kender formentlig den behagelige følelse af at komme hjem og smide arbejdstøjet som man har haft på hele dagen. Er det ved at være sent er der ikke noget bedre end at iføre sig en dejlig løs morgenkåbe. I sådan en situation er den helt sikkert her – en sikker vinder. Den kan give dig en følelse af hygge og ro helt indefra. Du må derfor vælge en model som er fremstillet i netop det materiale du synes bedst om og er det bomuld i høj blød kvalitet kan finehome hjælpe dig.

 

Fakta

100% blød bomuld. Mærke: NAMOS DESIGN finehome, Farve: bundfarve hvid med lyse grå striber. GSM: 320. Plejeanvisning: Maskinvask ved 40%. Tåler kun let centrifugering. Ikke egnet til tørretumbler. Længden på hjemmekåber varierer. finehome har valgt en model, som går lidt ned over knæet. En dejlig længde, der går at du holder varmen til kroppen. Farven på vores model er hvid med lyse grå striber. Den lyse grå farve matcher godt til vores hamam badehåndklæder som du kan finde her

Vil du vide mere om vores produkter er du velkommen til at kontakte os pr. mail: info@finehome.dk eller på mobil: 30354616. Vi tilbyder hjemmelevering og gratis levering i Odense. Fri fragt ved køb over 500 kr. i resten af landet. Du er også selv velkommen til at hente dine varer hos vores lokale blomsterhandler BluMen på Østerbæksvej i Odense.

Køb nemt online og få leveret i løbet af 2 hverdage.

Yderligere information

Vægt 0.950 kg

Du kunne også være interesseret i...