Tilbud

AROSA DESIGN Badehåndklæde hvid, 70X140 cm

129.95 DKK 84.50 DKK

Spastemning med hvide laekre haandklaeder fra finehome

Skab spastemning med hvide håndklæder

Eksklusivt AROSA Design badehåndklæde i hvid. 100% blød bomuld med enestående tørreevne. AROSA designet passer perfekt til det elegante badeværelse. Med dette hvide badehåndklæde kan du skabe et touch af luksuriøs spa stemning og wellness følelse på badeværelset. Den hvide farve udstråler renhed og passer perfekt i alle bademiljøer. Håndklædet er med dekorative striber i mønsteret i begge ender. Der er hængestropper både i toppen og i siden af håndklædet. Bomuldshåndklædet i 70X140 cm som har en god absorberingsevne kan også benyttes som strandhåndklæde eller badelagen.

Du og dine gæster vil elske det. finehome leverer til døren eller til pakkeshop.

 

Kategori:

Beskrivelse

AROSA DESIGN Badehåndklæde i hvid
Se praktisk information såsom vaskeanvisning, fakta mv. fra finehome.

Vaskeanvisning
Vi anbefaler, at det hvide AROSA DESIGN Badehåndklæde lægges i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og tørre nemt. Denne behandling fjerner evt. også overskydende farve.

Det bløde håndklæde
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel idet det lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er nemlig med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Vask – 60 grader
Håndklæder skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres. Vær dog opmærksom materialet, da nogle tekstiler skal vaskes ved lavere temperaturer.

Fakta
Long staple cotton – 100% bomuld.
L: 140 cm – B: 70 cm – Mærke: finehome
Farve: Hvid, AROSA DESIGN 16/1, 450 GSM

AROSA Design håndklædet tilbydes i 3 farver (hvid, beige og grå) og 3 størrelser (70x140cm, 40x60cm og 50x100cm). Alle håndklæderne i AROSA Design matcher til finehome badeforhæng i 100% bomuld som tilbydes i 2 størrelser. Badeforhængene i stof kan ses her: finehome badeforhæng

finehome sender varer gratis ved køb på over 500 kr. Ligeledes leverer vi gratis i Odense. Hvis du bor i nærheden, er du også velkommen til selv at hente varerne hos vores lokale blomsterhandler BluMen.

Yderligere information

Vægt 0.500 kg

Du kunne også være interesseret i...