Badehåndklæde CENON DESIGN, 70X140 cm, Beige

139.95 DKK

Beskrivelse
Forkæl dig selv og dine gæster med lækkert finehome CENON DESIGN badehåndklæde i beige. Skab en hyggelig spastemning på badeværelset med dette bløde og elegante badehåndklæde. Håndklædet er lavet af 100% bomuld. Håndklædet udmærker sig ved at være smuk og dekorativt samtidig med at det har rigtig gode tørreegenskaber.

Et elegant og tidløst flot håndklæde med finehome stropper i kort og lang ende. Håndklædet tilbydes i flere farver og størrelser. Shop nemt online hos finehome og få leveret til pakkeshop eller til døren.

 

Beskrivelse

Beige Cenon Design badehåndklæde 70×140 cm – smukt og dekorativt badelagen i nordisk stil

Skal familien forkæles med luksus badehåndklæder, som også kan bruges som en smuk del af indretningen i dit bademiljø? 
Beige Cenon Desing badehåndklæde i 100% bomuld fra finehome pryder baderummet med den beige farvetone. Den beige farvenuance passer perfekt til den moderne og til tider enkle nordiske indretning. Det beige luksushåndklæde er blød mod din hud og så har det en fantastisk tørreevne. Det smukke håndklæde kan nemt bruges som badelagen og wellness-badehåndklæde.

Praktisk information og fakta på beige Cenen Design badehåndklæde:

Vaskeanvisning
Vi anbefaler at finehome beige cenon design badehåndklæde lægges i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og nemt tørre. Denne behandling fjerner også evt. overskydende farve.

Det bløde badehåndklæde beige
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel idet det lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er nemlig med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Vask – 60 grader
finehome badehåndklæder i beige skal vaskes ved 60 grader. På denne måde udryddes bakterier og hygiejnen sikres. Vær dog opmærksom materialet, da nogle tekstiler skal vaskes ved lavere temperaturer.

Fakta
Long staple cotton – 100% bomuld.
Mærke: finehome – L: 140 cm – B: 70 cm
Farve: Beige, CENON DESIGN 16/1, 450 GSM

De dekorative Cenon-håndklæder / badelagener er produceret i 3 farver: Beige, hvid og grå og 3 størrelser (70x140cm40x60cm og 50x100cm).Se endvidere finehome’s flotte hammam håndklæder / badelagner i flere farver her hammam – badelagner 100×150

Har du brug for et badeforhæng som matcher den beige farve kan du finde vores bud på et flot badeforhæng her: finehome design gavle

Levering – ca. 2 arbejdsdage

Få fri fragt ved alle online-køb på over 500 kr. Vi leverer gratis på alle adresser i Odense – uanset købspris.  Du kan endvidere selv hente dine vare hos finehome eller hos vores samarbejdspartnere som har udleveringssted her 

Yderligere information

Vægt 0.470 kg

Du kunne også være interesseret i...