Badehåndklæde CENON DESIGN 70X140 cm, Grå

139.95 DKK

Beskrivelse:

Graat badehåndklaede med frynser i 100% bomuld fra finehome

Smukt dekorativt badehåndklæde i med fynser

Få et smukt og lækkert finehome badehåndklæde, CENON DESIGN til hverdagsluksus på badeværelset. Skab en hyggelig spastemning med dette bløde og elegante badehåndklæde. Et tidsløst design til det elegante hjem. Håndklædet er af 100% bomuld. Mål: 70×140 cm. Badehåndklædet er dejlig blødt mod huden og har en enestående god tørreevne. Håndklædet tilbydes i 3 farver og 3 størrelser. Shop nemt online og få leveret i løbet af ca. 2 arbejdsdage.

 

 

Beskrivelse

Gråt cenon design badehåndklæde – 70x140cm

Eksklusivt badehåndklæde, strandhåndklæde & wellnesshåndklæde med frynser og stropper i kort og lang side. finehome badehåndklæde i en afbalanceret grå farve skaber hygge og god stemning i bademiljøet. Der findes intet bedre end at svøbe sig i et blødt og lækkert håndklæde med god tørreevne efter badet. Forkæl dig selv og oplev følelsen af luksus med grå cenon design badehåndklæde fra finehome.

Vaskeanvisning
Vi anbefaler at finehome badehåndklæde lægges i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og nemt tørre. Denne behandling fjerner også evt. overskydende farve.

Det bløde håndklæde
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel idet det lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er nemlig med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Vask – 60 grader – finehome badehåndklæde i grå skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres.

Fakta – Gråt Badehåndklæde Cenon Design
Long staple cotton – 100% bomuld.
L: 140 cm – B: 70 cm – Mærke: finehome

Farve: Grå – TPG/ID – 14-420, CENON DESIGN 16/1, 450 GSM

finehome Cenon Design håndklædet tilbydes i 3 farver grå, hvid og beige og 3 størrelser (70x140cm40x60cm og 50x100cm). Alle håndklæderne i Cenon Design matcher til finehome badeforhæng i 100% bomuld som tilbydes i 2 størrelser. Badeforhængene i stof kan ses her: finehome badeforhæng

Den grå farve i badehåndklædet også passer sammen med finehome hammaminspirede håndklæde 

Få gratis fragt ved køb hos finehome ved køb på over 499 kr. Du vælger om vi skal sende med GLS eller DAO. Der er gratis levering på alle ordrer uanset pris ved bopæl i Odense. Du er velkommen til selv at hente dine varer hos BluMen

Yderligere information

Vægt 0.470 kg

Du kunne også være interesseret i...