Badehåndklæde CENON DESIGN, 70X140 cm, Hvid

139.95 DKK

 

finehome - tekstilerLækkert finehome CENON DESIGN badehåndklæde til hverdagsluksus på badeværelset. Skab en hyggelig spastemning på badeværelset med dette bløde og elegante badehåndklæde. Et elegant og tidløst håndklæde lavet af 100% lækker bomuld. Håndklædet har en god sugeevne og er dejlig blød mod huden. Shop online tilbud lige her. Levering til pakkeshop eller til døren.

 

Beskrivelse

Hvid Cenon Design badehåndklæde – Dekorativt kvalitetshåndklæde der udstråler renhed 

Svøb dig I et eksklusivt badehåndklæde fra morgenstunden. Hvid Cenon Design badehåndklæde med frynser føles blød mod huden og er velvære for krop og sjæl. Håndklædet skaber en dejlig wellness og feel good stemning i ethvert bademiljø og så oser det af renhed. Håndklædet der er vævet i en skøn struktur giver dig en god badeoplevelse.

Vaskeanvisning
Vi anbefaler at finehome hvid Cenon Design badehåndklæde og strandhåndklæde lægges i blød i koldt vand natten over og gerne i ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrene åbner sig, så det bløde bomuld kan suge væske til sig og nemt tørre.

Det bløde håndklæde – hvid Cenon Design badehåndklæde
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel idet det lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er nemlig med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet. Med denne behandling sikrer du god tørreevne.

Vask – 60 grader
Dit smukke håndklæde skal vaskes ved 60 grader, så hygiejnen sikres.

Fakta om finehome badehåndklæde, strandhåndklæde og wellnesshåndklæde
Long staple cotton – 100% bomuld.
Mærke: finehome – L: 140 cm – B: 70 cm
Farve: Hvid, CENON DESIGN 16/1, 450 GSM

Vores dekorative Cenon-håndklæde / badelagen tilbydes i 3 farver: Hvid, grå og beige og 3 størrelser (70x140cm40x60cm og 50x100cm).

Se endvidere finehome’s flotte hammam håndklæder / badelagner i flere farver her hammam – badelagner 100×150

Levering:

Shop dine favoritter hos finehome lige nu. finehome tilbyder gratis levering i Odense samt gratis fragt i resten af landet ved onlinekøb over 499 kr. Vi sender direkte til din hoveddør eller til udvalgt pakkeshop. Du er velkommen til selv hente dine varer hos finehome eller hos vores samarbejdspartnere som har udleveringssted på Østerbæksvej i Odense her

 

Yderligere information

Vægt 0.460 kg

Du kunne også være interesseret i...