Tilbud

AROSA DESIGN Badehåndklæde grå, 70X140 cm

129.95 DKK 84.50 DKK

Grå AROSA Design Badehåndklæde

Grå håndklæder i 100% bomuld. God tørreevne.

Eksklusivt AROSA Design badehåndklæde i grå. 100% blød bomuld med enestående tørreevne. AROSA design passer perfekt til det elegante badeværelse. Med det smukke grå badehåndklæde kan du skabe et touch af luksuriøs spa stemning og wellness-følelse på badeværelset. Håndklædet er med dekorative striber i mønsteret i begge ender. Der er hængestropper både i toppen og i siden af håndklædet. Bomuldshåndklædet i 70X140 cm. Tilbydes også i 50×100 samt 40×60 cm. Håndklædet kan også benyttes som strandhåndklæde eller badelagen.

finehome leverer gratis ved køb på over 499,-. finehome leverer til pakkeshop eller til døren. Leveringstid ca. 2 hverdage.

Kategori:

Beskrivelse

Grå AROSA DESIGN Badehåndklæde 70X140 cm

Se praktisk information såsom vaskeanvisning, fakta mv. fra finehome.

Vaskeanvisning

Vi anbefaler, at det grå AROSA DESIGN Badehåndklæde lægges i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og tørre nemt. Denne behandling fjerner evt. også overskydende farve.

Det bløde håndklæde

Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel idet det lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. I stedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er nemlig med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Vask – 60 grader

Håndklæder skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres. Vær dog opmærksom på materialet, da nogle tekstiler skal vaskes ved lavere temperaturer.

Fakta

Long staple cotton – 100% bomuld.

L: 140 cm – B: 70 cm – Mærke: finehome

Farve: Hvid, AROSA DESIGN 16/1, 450 GSM

 

AROSA Design håndklædet tilbydes i 3 farver (hvid, beige og grå) og 3 størrelser (70x140cm40x60cm og 50x100cm). Alle håndklæderne i AROSA Design matcher til finehome badeforhæng i 100% bomuld som tilbydes i 2 størrelser. Badeforhængene i stof kan ses her: finehome badeforhæng

finehome sender varer gratis ved køb på over 500 kr. Ligeledes leverer vi gratis i Odense. Hvis du bor i nærheden, er du også velkommen til selv at hente varerne hos vores lokale blomsterhandler BluMen.

Yderligere information

Vægt 0.500 kg

Du kunne også være interesseret i...