Tilbud

Gæstehåndklæde Grå, Smukt og blødt 40X60 cm, AROSA DESIGN

39.95 DKK 19.95 DKK

 

grå gæstehåndklæde

Blød og lækker oplevelse for dig og dine gæster

Dette grå finehome AROSA DESIGN gæstehåndklæde giver dit badeværelse et elegant udtryk. Håndklædet er blødt og føles eksklusivt i hånden. Det er smukt afsluttet med ensfarvede striber i mønsteret i begge ender. Håndklædet tilbydes i flere størrelser og farver. God absorberingsevne  og tørreevne. Produceret i 100% blød bomuld.

Shop nemt online og få leveret til døren eller til pakkeshop. Leveringstid: ca. 2 hverdage.

 

Beskrivelse

Grå Arosa Design gæstehåndklæde 40×60 cm

Ønsker du bløde håndklæder med god tørreevne på badeværelset? Så vil du elske grå arosa design Arosa Design gæstehåndklæde. Det sikrer velvære for krop og sjæl. Håndklædet er vævet i 100% blød bomuld og så har det god absorberingevne. Gæstehåndklædet har dekorative finehome stropper i kort og lang side.

Vaskeanvisning
Vi anbetaler at dit grå Arosa Design gæstehåndklæde lægges i blød i koldt vand natten over. Det vaskes herefter i vaskemaskinen. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrerne åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og tørre nemt. Denne behandling fjerner evt. også overskydende farve og sikrer absorberingsevnen.

Det bløde håndklæde
Vi vil opfordre dig til ikke at bruge skyllemiddel på dit grå hånklæde. Skyllemiddel lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Vask – 60 grader
De grå gæstehåndklæder skal vaskes ved minimum 60 grader. Det sikrer at bakterier bliver udryddet og at hygiejnen opretholdes. Vær dog opmærksom på materialet, da nogle tekstiler skal vaskes ved lavere temperaturer.

Fakta
Long stable cotton i 100 % bomuld. Længde: 60 cm. Bredde: 40 cm. Mærke: Arosa Design – designet af finehome Denmark. Farve: Grå. 450 GSM.

Arosa Design gæstehåndklæder tilbydes i 3 forskellige farver. Grå, beige og hvid samt i 3 størrelser (70x140cm, 40x60cm og 50x100cm). Alle finehome design er tidløst og nøje udvalgt til det danske marked. Vi har valgt en eksklusiv skandinavisk stil som holder mange år. Vores håndklæder matcher finehome badeforhæng som tilbydes i 2 forskellige farver. Badeforhængene som er 160×190 cm kan du se her: finehome badeforhæng

Vores inspiration finder vi hos samarbejdspartnere og deltager selv i store internationale tekstilmesser som Heimtextil

Se de attraktive priser og shop nemt og sikkert online hos finehome.dk Vi leverer gratis til døren i Odense. Ved køb på over 500 kr. leverer vi gratis i resten af landet. Vi samarbejder med DAO og GLS. De leverer direkte til din dør eller til nærmeste pakkeshop.

Yderligere information

Vægt 0.180 kg

Du kunne også være interesseret i...