Tilbud

Gæstehåndklæde, FLOT CENON DESIGN, 40X60 cm, Beige

49.95 DKK 24.95 DKK

Beskrivelse

Det eksklusive beige gæstehåndklæde Cenon Design 40×60 cm i 100% bomuld klæder de nordiske bademiljøer. Det skaber velvære for dig og dine gæster. Mærk håndklædets blødhed og de gode tørreegenskaber.

Gæstehåndklædet har stropper i kort og lang ende.  Gæstehåndklædet tilbydes i 3 størrelser og 3 farver. Se udvalget til attraktive priser hos finehome.

 

Beskrivelse

Cenon Design gæstehåndklæde Beige

Beige cenon design gæstehåndklæde klæder den nordiske indretnining uden at dominere i farven. Gæstehåndklædet er et godt farvevalg til til hvid, træ samt til områder med naturfarver.

Gæstehåndklæde beige 40x60cm
Se praktisk information såsom vaskeanvisning, fakta mv. fra finehome

Vaskeanvisning
Vi anbefaler at beige Cenon Design gæstehåndklæde lægges i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet suger væske til sig og tørrer nemt. Denne behandling fjerner også evt. overskydende farve.

Det bløde håndklæde med god tørreevne
Vi opfordrer til ikke at bruge skyllemiddel idet det lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Vask – 60 grader
Håndklæder skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres. Vær dog opmærksom materialet, da nogle tekstiler skal vaskes ved lavere temperaturer.

Fakta
Long staple cotton – 100% bomuld.
L: 60 cm – B: 40 cm – Mærke: finehome
Farve: Beige, CENON DESIGN 16/1, 450 GSM

Håndklædet tilbydes i 3 farver beige, grå og i hvid samt i 3 størrelser (70x140cm40x60cm og 50x100cm) . Du kan se udvalget af alle vores håndklæder her

Alle håndklæder matcher fint til finehome badeforhæng som du kan se her: badeforhæng finehome

finehome sender varer gratis ved køb på over 500 kr. Ligeledes leverer vi gratis i Odense. Hvis du bor i nærheden, er du også velkommen til selv at hente dine varer hos os. Vi har udleveringssted hos vores lokale blomsterhandler BluMen. Køb dine håndklæder online – her får du mest for pengene.

Yderligere information

Vægt 0.150 kg
Størrelse 0.60 × 0.40 cm

Du kunne også være interesseret i...