Tilbud

Gæstehåndklæde, FLOT CENON DESIGN, 40X60 cm, Grå

49.95 DKK 24.95 DKK

SPAR 50% og tilsæt ekstra luksus til hverdagen med finehome CENON DESIGN gæstehåndklæder. Skab en hyggelig stemning på gæstetoilettet eller i bademiljøet med dette bløde og elegante gæstehåndklæde. Håndklædet er af 100% bomuld og har en god tørreevne. Håndklædet har dekorative stropper i kort og lang ende.Mål: 40×60 cm.

Dette smukke håndklæde tilbydes også i følgende størrelser 50×100, 70×140 samt i beige og hvid. Shop tilbud online lige her og få leveret i løbet af ca. 2 arbejdsdage.

 

 

Beskrivelse

Gråt Cenon Design gæstehåndklæde. Smuk farve til bademiljøet, uden at den er for dominerende

Gråt Cenon Design gæstehåndklæde
Se praktisk information såsom vaskeanvisning, fakta mv. fra finehome

Vaskeanvisning
Vi anbefaler at gæstehåndklæde grå lægges i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig  så det nemt kan tørre. Denne behandling fjerner også evt. overskydende farve.

Det bløde håndklæde
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel idet det lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Vask – 60 grader
Håndklæder skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres. Vær dog opmærksom materialet, da nogle tekstiler skal vaskes ved lavere temperaturer.

Fakta
Long staple cotton – 100% bomuld.
L: 60 cm – B: 40 cm – Mærke: finehome
Farve: Grå, CENON DESIGN 16/1, 450 GSM

Håndklædet tilbydes i 3 farver: grå, hvid og beige og 3 størrelser: (70x140cm40x60cm og 50x100cm) . Du kan se udvalget af alle vores håndklæder her

Håndklæderne matcher vores bruseforhæng i farverne. Dem kan du se her: badeforhæng finehome

finehome sender varer gratis ved online-køb på over 500 kr. Ligeledes leverer vi gratis i Odense. Hvis du bor er du velkommen også selv velkommen til at hente varerne hos vores lokale blomsterhandler som ligger på Østerbæksvej 90, 5230 Odense M BluMen

Yderligere information

Vægt 0.150 kg
Størrelse 0.60 × 0.4 cm

Du kunne også være interesseret i...