Tilbud

Gæstehåndklæde, FLOT CENON DESIGN, 40X60 cm, Hvid

49.95 DKK 24.95 DKK

Smukt gaestehaandklaede i hvid fra finehome i 100% bomuld

Gæstehåndklæde der udstråler renhed og velvære.

Hvid Cenon Design gæstehåndklæde

Vil du skabe velvære og et smuk udtryk af renhed?

finehome CENON DESIGN gæstehåndklæde er til hverdagsluksus på badeværelset. Oplev en hyggelig stemning der udstråler renhed i bademiljøet eller brugt hvidt gæstehåndklæde som køkkenhåndklæde. Håndklædet er lavet af 100% bomuld og er dejlig blød mod huden. Du og dine gæster vil elske det. Et smukt håndklæde som tilbydes i flere farver og størrelser. Bør maskinvaskes ved 60 grader. Shop online her og få leveret til døren eller til pakkeshop.

 

 

Beskrivelse

Hvid Cenon Design gæstehåndklæde – Skab et udtryk af renhed og velvære på badeværelset

Med hvid cenon design gæstehåndklæde kan du skabe et smuk og rent udtryk til glæde for dig selv og dine gæster. finehome cenon gæstehåndklæde er i 100% blød bomuld. Det har en virkelig god tørreevne og en strop i både kort og lang ende. Det eksklusive hvide håndklæde er specieldesignet til dig, som sætter pris på funktionalitet og skønhed.

Praktisk information & vaskeanvisninger på hvidt Cenon Design gæstehåndklæde

Vaskeanvisning
Vi anbefaler at hvid cenon design gæstehåndklæde lægges i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og tørre nemt.

Det bløde håndklæde
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel idet det lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Vask – 60 grader
Håndklæder skal vaskes ved 60 grader. Det sikres af hygiejnen er i top og at bakterier fjernes.

Fakta
Long staple cotton – 100% bomuld.
L: 60 cm – B: 40 cm – Mærke: finehome
Farve: Hvidt , CENON DESIGN 16/1, 450 GSM

Det hvide Cenon Design gæstehåndklæde tilbydes i 3 farver, hvid, grå og beige samt i 3 størrelser (70x140cm40x60cm og 50x100cm) . Du kan se udvalget af alle vores håndklæder her

Hvidt Cenon Design gæstehåndklæde som gaveidé

Er blomster ikke lige løsningen til en værtindegave, foreslår finehome et par lækre håndklæder i klassiske og tidløse farver. Den hvide farve er en elsket klassiker som vil pryde ethvert hjem og så kan de bruges igen og igen.

Levering
Få gratis levering ved køb på over 500 kr. Vi giver dig gratis fragt uanset købspris, hvis du er bosiddende i Odense. Du er også selv velkommen til at hente dine varer hos vores lokale blomster BluMen

 

Yderligere information

Vægt 0.150 kg
Størrelse 0.6 × 0.4 cm

Du kunne også være interesseret i...