Tilbud

Gæstehåndklæde, Hvid og Smukt 40X60 cm, AROSA DESIGN

39.95 DKK 19.95 DKK

Beskrivelse
Dette luksuriøse AROSA DESIGN gæstehåndklæde 40×60 cm fra finehome giver dit badeværelse eller gæstetoilet et elegant og rent udtryk. Håndklædet er meget blødt og føles eksklusivt i hånden. Det er smukt afsluttet med ensfarvede striber i mønsteret i begge ender. Skal bademiljøet friskes op? Så går du ikke “galt i byen” med den hvide farve, der klæder interiøret i alle bademiljøer.

Gæstehåndklædet AROSA DESIGN fra finehome i 100% blød bomuld med god absorberingsevne. Håndklædet tilbydes også som alm håndklæde og som badehåndklæde.

Shop nemt online her og få leveret til døren eller til pakkeshop. Gratis fragt ved køb over 499,

 

 

Beskrivelse

Arosa Design gæstehåndklæde i hvid 40×60 cm

Holder du af luksus på badeværelset? Så vil du elske hvid arosa design gæstehåndklæde fra finehome. Se vores kollektion af smukke hvide håndklæder. Alle håndklæder er vævet i 100% blød bomuld og så har de gode tørreegenskaber. De har dekorative finehome stropper i kort og lang side.

Vaskeanvisning
Vi anbefaler at dit hvide Arosa Design gæstehåndklæde lægges i blød i koldt vand natten over. Det vaskes herefter i vaskemaskinen. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrerne åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og tørre nemt. Denne behandling fjerner evt. også overskydende farve og sikrer absorberingsevnen.

Det bløde håndklæde
Vi vil opfordre dig til ikke at bruge skyllemiddel. Skyllemiddel lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Vask – 60 grader
De hvide gæstehåndklæder skal vaskes ved minimum 60 grader. Det sikrer at bakterier bliver udryddet og at hygiejnen opretholdes. Vær dog opmærksom på materialet, da nogle tekstiler skal vaskes ved lavere temperaturer.

Fakta
Long stable cotton i 100 % bomuld. Længde: 60 cm. Bredde: 40 cm. Mærke: Arosa Design – designet af finehome Denmark. Farve: Hvid. 450 GSM.

Arosa Design gæstehåndklæder tilbydes i 3 forskellige farver. Hvid, beige og grå samt i 3 størrelser (70x140cm, 40x60cm og 50x100cm). Alle finehome design er tidløst og nøje udvalgt til det danske marked. Vi har valgt en eksklusiv skandinavisk stil som holder mange år. Vores håndklæder matcher finehome badeforhæng som tilbydes i 2 forskellige farver. Badeforhængene som er 160×190 cm kan du se her: finehome badeforhæng

Vores inspiration finder vi hos samarbejdspartnere og vi deltager selv i store internationale tekstilmesser som Heimtextil

Se de attraktive priser og shop nemt og sikkert online hos finehome.dk Vi leverer gratis til døren i Odense. Ved køb på over 500 kr. leverer vi gratis i resten af landet. Vi samarbejder med DAO og GLS. De leverer direkte til din dør eller til nærmeste pakkeshop.

Yderligere information

Vægt 0.175 kg

Du kunne også være interesseret i...