Tilbud

Håndklæde hvid, smukt og blødt AROSA DESIGN – 50X100 cm

79.95 DKK 39.95 DKK

Spastemning med hvide laekre haandklaeder fra finehome

Skab spastemning med hvide håndklæder

Beskrivelse
Skal bademiljøet stråle af renhed og wellness? Dette dejlige AROSA DESIGN oser af renhed og passer perfekt alle badeværelser.

Det bløde bomuldshåndklæde har hvide dekorative striber i mønsteret i begge sider samt dekorative finehome stropper.

Den hvide farve klæder alle typer interiør. Håndklædet tilbydes også som badehåndklæde og gæstehåndklæde. Du og dine gæster vil elske håndklædets blødhed samt den utrolige gode tørreevne. Shop udvalget online og få leveret i løbet af 2 arbejdsdage.

Beskrivelse

Hvid arosa design håndklæde – Køb hvide håndklæder online

Skal bademiljøet ose af renhed? Køb Hvid arosa design håndklæde hos finehome og skab din helt egen wellness- og hotel stemning i bademiljøet.

Hvid arosa design håndklæde er et 100% blødt bomuldshåndklæde, der passer ind i ethvert badeværelse. Den hvide farve klæder alle typer interiør. Samtidig er den hvide farve meget tidløs og så stråler hvidt af renhed. Et ekstra visuelt fif til dit badeværelset er hvide sammenrullede vaskeklude eller gæstehåndklæder på et bord eller en hylde. Håndklæderne kan også opbevares i håndklædeholdere som kan købes hos EmilieC

Se endvidere praktisk information, såsom vaskeanvisning, fakta på hvidt Arosa Design håndklæde fra finehome her:

Vaskeanvisning 
Vi anbefaler at AROSA DESIGN Håndklæde hvid lægges i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og tørre nemt. Denne behandling fjerner også evt. overskydende farve.

Det bløde håndklæde – AROSA DESIGN HVID
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel idet det lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er nemlig med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også skånsomt for miljøet.

Vask – 60 grader
Håndklæder skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres. Vær dog opmærksom materialet, da nogle tekstiler skal vaskes ved lavere temperaturer.

Fakta – AROSA DESIGN HVID
Long staple cotton – 100% bomuld.
L: 100 cm – B: 50 cm – Mærke: finehome
Farve: Hvid, AROSA DESIGN 16/1, 450 GSM

Arosa Design håndklædet tilbydes i 3 farver (hvid, grå og beige) og 3 størrelser (70x140cm40x60cm og 50x100cm) Det matcher til finehome badeforhæng produceret i 100% bomuld som tilbydes i 2 farver. Badeforhængene kan ses her: badeforhæng finehome

Hvide håndklæder som gave:

Har du bruge for at give en lille opmærksom, når du skal i byen, kan et par eksklusive håndklæder være en god idé. Hvem vil ikke sætte pris på en smuk gave, som kan bruges igen og igen?  Se udvalget af alle håndklæder lige her

Levering
Dine bomuldshåndklæder leverer vi direkte til din dør eller til pakkeshop. Gratis fragt ved køb på over 499. kr

 

Yderligere information

Vægt 0.280 kg

Du kunne også være interesseret i...