Tilbud

Håndklæde, FLOT CENON DESIGN, 50X100 cm, Beige

89.95 DKK 59.00 DKK

Beskrivelse:

Beige Cenon Design håndklæde. Føl velvære med smukke & tidløse håndklæder i skandinavisk stil. Bomuldshåndklæderne er super bløde mod huden samtidig med at de har en god tørreevne.

Håndklæderne er i 100% blød bomuld: Mål: 50×100. Tilbydes også i 40×60 (gæstehåndklæder) samt i 70×140 (badehåndklæder).

Shop nemt online og få leveret til døren eller til pakkeshop.

 

Beskrivelse

Beige Cenon Design håndklæde – flot design i fineste kvalitet

Se flot Cenon Design håndklæde fra finehome. Håndklædeserien udmærker sig ved at have et flot design samtidig med at kvaliteten er i top. Den smukke beige farve klæder den nordiske indretning med hvide farver, samt træ og naturfarver.

Beige Cenon Design håndklæde
Se praktisk information såsom beskrivelse, vaskeanvisning, fakta mv. fra finehome

Vaskeanvisning
Vi anbefaler at håndklæde beige 50×100 lægges i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og  tørre nemt. Denne behandling fjerner evt. også overskydende farve.

Det bløde håndklæde
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel idet det lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er nemlig med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Vask – 60 grader
Håndklæder skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres. Vær dog opmærksom materialet, da nogle tekstiler skal vaskes ved lavere temperaturer.

Fakta
Long staple cotton – 100% bomuld.
L: 100 cm – B: 50 cm – Mærke: finehome
Farve: Hvid, CENON DESIGN 16/1, 450 GSM

Håndklædet Cenon Design tilbydes i 3 farver (beige, grå og hvid) samt i 3 størrelser (70x140cm40x60cm og 50x100cm).og det matcher godt til vores badeforhæng i 100% bomuld som fås i 2 størrelser. Badeforhængene kan ses her: badeforhæng finehome

Renhed – skift håndklæder ofte

Vask hænder og beskyt dig selv og andre i denne lidt specielle lidt. Vi giver dig her et link til hvordan du vasker hænder godt og effektivt. Se mere her

finehome sender varer gratis ved køb på over 500 kr. Ligeledes leverer vi gratis i Odense. Hvis du bor er du velkommen også selv velkommen til at hente varerne hos vores lokale blomsterhandler på Østerbæksvej i Odense M (adresse får du i check-out)

 

Yderligere information

Vægt 0.260 kg

Du kunne også være interesseret i...