Store badehåndklæder | Køb store håndklæder 70x140 i hvid | finehome

AROSA DESIGN Badehåndklæde hvid, 70X140 cm

129.95 DKK

Opgrader bademiljøet med hvide badehåndklæder

Hvidt badehåndklæde Arosa Design fra finehome

Hvide badehåndklæder til wellness og spastemning

Badehåndklædet i 100% blød bomuld har en enestående tørreevne.

Det eksklusive design giver badeværelset et elegant udtryk.

Med hvide badehåndklæder kan du skabe en luksuriøs spa- og wellness-stemning i baderummet.

Nyd farven hvid i bademiljøet – den udstråler renhed 💦

Håndklædeserien fås i 40×60, 50×100, 70×140.

Køb dine lækre badehåndklæder online – på tilbud

 

Kategori:

Beskrivelse

Store badehåndklæder

håndklæder badehåndklæder vaskeklud og gæstehåndklæder i smukke skandinaviske farver fra finehome

Skab spa stemning i baderummet med store badehåndklæder 70×140 i hvid. AROSA Design store håndklæde i hvid kan nemt ændre udtryk og indretning på badeværelse. De hvide badehåndklæder skaber en skøn stemning af renhed i bademiljøet. Det er muigt at dekorere med de store badehåndklæder. Rul f.eks. de store håndklæder smukt i en bunke på en hylde eller læg dem i en kurv. Wupti – så har du en skøn wellness og spa-stemning.

Håndklædeholderen fra EmilieC kan sammen med de store hvide badehåndklæder skabe endnu mere lækkerhed og renhed i badeværelsesudtryk og boligindretningen.

AROSA Design badehåndklæde tilbydes i 3 farver, hvid, beige og grå. Arosa Design fra finehome tilbydes i små og store størrelser: 70×140 cm, 40×60 cm  50×100 cm.

Hvide badehåndklæder

De store badehåndklæder fra finehome udemærker sig ved at have en fantastisk tørreevne. Badehåndklædet føles lækkert og dejlig blødt mod huden. Dit hår og hud vil nyde blødhed og absorberingsevne efter brusebad og karbad.

Se praktisk information såsom vaskeanvisning, fakta mv. fra finehome

Vaskeanvisning- før brug
Det anbefales at lægge det hvide AROSA DESIGN badehåndklæde i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer, at tekstil fibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og tørre nemt.

Det bløde håndklæde
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel. Skyllemiddel lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler finehome en lille smule eddike i din vask. Eddike er nemlig med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Hvordan vasker du bedst de hvide store badehåndklæder ?

Hvidt vasketøj af bomuld tåler normalt vask ved høj temperatur. Vask ved minimum 60 grader. Du skal bruge vaskepulver til hvid vask og ikke flydende vaskemiddel. Flydende vaskemidler indeholder ikke blegemidler, som vaskepulver i pulverform til hvidt tøj gør. Hvis du vil bevære de hvide store håndklæder hvide, anbefaler finehome, at du vasker de store badehåndklæder sammen med hvide tekstiler.

Fakta – Produktioninformation – AROSA DESIGN Badehåndklæde hvid, 70X140 cm
Long staple cotton – 100% bomuld.
L: 140 cm – B: 70 cm – Mærke: finehome
Farve: Hvid, AROSA DESIGN 16/1, 450 GSM

Håndklædedesignet matcher til finehome bruseforhæng i 100% bomuld. Badeforhæng fra finehome tilbydes i 2 farver . Se badeforhæng i stof her: finehome badeforhæng

Ønsker du størrer badehåndklæder end 70×140 badehåndklæder, kan du helt sikkert få glæde af finehome luksus hammamhåndklæder 100×150. Se vores udvalg af hammamhåndklæder her

finehome sender varer gratis ved køb på over 499 kr. Ligeledes leverer vi gratis i Odense. Hvis du bor i nærheden, er du velkommen til selv at hente håndklæderne hos vores lokale blomsterhandler på Østerbæksvej 90 i Odense M.

Køb dine hvidestore håndklæder på tilbud her – 70x140cm AROSA Design badehåndklæde er et GODT VALG, hvis du ønsker et robust badehåndklæde som hånder i mange år.

Yderligere information

Vægt 0.500 kg

Du kunne også være interesseret i...