Badehåndklæde CENON DESIGN, 70X140 cm, Beige

139.95 DKK

Beige haandklaeder Cenon Design fra finehome

Smukke beige Cenon Design håndklæder f

Forkæl dig og dine gæster med stilrent CENON DESIGN badehåndklæde.

Skab hyggelig spastemning i bademiljøet med elegante badehåndklæder.

Cenon Designet er fremstillet af 100% blød med egenstående tørreegenskaber.

Et smukt elegant badehåndklæde i 70×140 cm.

Designet tilbydes også som 50×100, 40×60 cm.

Køb nemt online. Få leveret til pakkeshop eller til døren.

 

Beskrivelse

Beige Cenon Design badehåndklæde 70×140 cm – smukt og dekorativt badelagen i nordisk stil

Skal familien forkæles med luksus badehåndklæder?

Beige Cenon Design badehåndklæde med frynser i 100% bomuld fra finehome pryder baderummet med den beige farvetone. Den beige farvenuance passer perfekt til den moderne og til tider enkle nordiske indretning. Luksus håndklædet er blød mod din hud. Badehåndklædet har det en fantastisk tørreevne. Det eksklusive håndklæde kan nemt bruges som badelagen og wellness-badehåndklæde.

Praktisk information og fakta på beige badehåndklæde med frynser:

Dekorative Cenon-håndklæder / badelagener tilbydes i 3 størrelser:  70×140 som ses her. Gæstehåndklædet måler 40x60cm samt det almindelige badeværelses-håndklæde har følgende mål: 50x100cm. Håndklædet er produceret i 3 forskellige farver: Hvid, grå og beige.

Vaskeanvisning
Vi anbefaler at finehome beige cenon design badehåndklæde lægges i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og nemt tørre. Denne behandling fjerner også evt. overskydende farve.

Det bløde badehåndklæde beige
finehome opfordrer til ikke at bruge skyllemiddel idet det lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Vask – 60 grader
finehome badehåndklæder i beige skal vaskes ved 60 grader. På denne måde udryddes bakterier og hygiejnen sikres. Vær dog opmærksom materialet, da nogle tekstiler skal vaskes ved lavere temperaturer.

Fakta
Long staple cotton – 100% bomuld.
Mærke: finehome – L: 140 cm – B: 70 cm
Farve: Beige, CENON DESIGN 16/1, 450 GSM

Det beige badelagen har 2 dekorative stropper. 1 på forsiden af badelagenet og 1 på den lange side.

Badeforhæng i stof matcher Beige Cenon Design badehåndklæde

Har du brug for et bruseforhæng i stof som matcher i samme beige farve? Se flot badeforhæng fra finehome her: finehome design gavle Det er virkelig smukt sammen med det beige badelagen.

Fragt & Levering finehome

Få fri fragt ved alle online-køb på over 499 kr. finehome leverer gratis på alle adresser i Odense – uanset købspris.  Du er velkommen til selv at hente dine varer hos finehome eller hos vores lokale blomsterhandler, Blumen på Østerbæksvej i Odense Bor du ikke i Odense sender vi med GLS eller Dao. Leveringstid ca. 2 hverdage.

Yderligere information

Vægt 0.470 kg

Du kunne også være interesseret i...