Badehåndklæde CENON DESIGN 70X140 cm, Grå

139.95 DKK

Brug smukke og lækre finehome badehåndklæder, CENON DESIGN til hverdagsluksus på badeværelset.

Grå håndklæder i 100% bomuld Cenon Design fra finehome

Grå Design håndklæder med frynser

Skab en hyggelig spastemning med bløde og elegante bomuldshåndklæder.

Cenon Design fra finehome har fantastiske tørreegenskab.

Designet tilbydes i 40×60, 50×100 og 70×140 cm.

Køb nemt og sikkert online.

 

 

Beskrivelse

Gråt badehåndklæde Cenon Design – 70x140cm

Eksklusivt gråt cenon design badehåndklæde med frynser og stropper i kort og lang side. finehome badehåndklæde i en afbalanceret grå farve skaber hygge og god stemning i bademiljøet. Der findes intet bedre end at svøbe sig i et blødt og lækkert badehåndklæde med god tørreevne efter badet. Forkæl dig selv og oplev følelsen af luksus med grå cenon design badehåndklæde fra finehome.

Vaskeanvisning
Vi anbefaler at finehome badehåndklæde lægges i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og nemt tørre. Denne behandling fjerner også evt. overskydende farve.

Det bløde håndklæde
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel idet det lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Vask – 60 grader – finehome badehåndklæde i grå skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres.

Fakta – Gråt Badehåndklæde Cenon Design
Long staple cotton – 100% bomuld.
L: 140 cm – B: 70 cm – Mærke: finehome

Farve: Grå – TPG/ID – 14-420, CENON DESIGN 16/1, 450 GSM

Grå badehåndklæder med frynser

finehome Cenon Design håndklæde tilbydes i 3 farver grå, hvid og beige og 3 størrelser (70x140cm40x60cm og 50x100cm). Alle badehåndklæderne i Cenon Design matcher til finehome badeforhæng i 100% bomuld som tilbydes i 2 størrelser. Badeforhængene i stof kan ses her: finehome badeforhæng

Fragt og levering

Du vælger selv om finehome skal sende dine lækre grå badelagener med GLS eller DAO. Du får gratis fragt på alle ordrer uanset pris ved bopæl i Odense. Du er velkommen til selv at hente dine varer hos BluMen som ligger i Odense M. Se mere info i check-out. Få gratis fragt ved alle køb hos finehome ved køb over 499 kr.

Yderligere information

Vægt 0.470 kg

Du kunne også være interesseret i...