Grå badehåndklæder CENON DESIGN | 70x140 badehåndklæde
Tilbud

Badehåndklæde CENON DESIGN 70X140 cm, Grå

139.95 DKK 99.00 DKK

Brug smukke og lækre finehome badehåndklæder, CENON DESIGN til hverdagsluksus på badeværelset.

Grå håndklæder i 100% bomuld Cenon Design fra finehome

Grå Design håndklæder med frynser

Skab en hyggelig spastemning med bløde og elegante bomuldshåndklæder.

Du vil få stor glæde af dine Cenon Design håndklæder idet tørreevnen er i top.

Designet tilbydes i 40×60, 50×100 og 70×140 cm.

Har du fået lyst til at skabe personlighed på dit badeværelse med dette lækre kvalitetshåndklæde, kan du købe det nemt og sikkert lige her.

 

 

Beskrivelse

Grå badehåndklæder

Eksklusive grå badehåndklæder med frynser og dekorative stropper i 2 sider. finehome grå badehåndklæde 70×140 er i en afbalanceret grå farve der skaber hygge og god stemning i baderum og bademiljøer. Der findes næsten intet bedre end at svøbe sig i et  blødt badehåndklæde med god tørreevne. Forkæl dig selv med luksus badehåndklæder og oplev følelsen af blødhed mod huden efter en tur i brusebadet eller karbadet.

Vaskeanvisning finehome Cenon Design grå badehåndklæder med frynser
Vi anbefaler at det store badehåndklæde lægges i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og nemt tørre. Denne behandling fjerner evt. overskydende farve.

Det bløde grå badelagen
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel idet skyllemiddel lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Vask – 60 grader – finehome grå badelagner skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres.

badehåndklæder 70x140 i grå

Smukke badelagner i grå med frynser

Fakta –  Grå badehåndklæder 70×140 
100% bomuld: Long staple cotton
Længde: 140 cm – Bredde: 70 cm – Mærke: finehome

Farve: Grå – TPG/ID – 14-420, CENON DESIGN 16/1, 450 GSM

Grå badelagner med frynser

finehome Cenon Design badelagner tilbydes i 3 farver: Grå, hvid og beige.

De grå badehåndklæder kan matches med flere mindre håndklæder fra samme håndklædeserie – serien tilbydes i følgende størrelser:

  • 70×140 cm – badehåndklæde
  • 40×60 cm – gæstehåndklæde
  • 50×100 cm – almindeligt håndklæde

De store grå badehåndklæder matcher til finehome badeforhæng i 100% bomuld.  Badeforhænget som ikke klæber til kroppen tilbydes i flere forskellige farver.. finehome badeforhæng i stof kan du se her: finehome badeforhæng

Forkæl dig selv og din famlie med bløde grå badehåndklæder og badelagner som også kan benyttes som strandhåndklæder, til wellness og efter brusebadet. Vælg dit favorit badehåndklæde og få et smukt eksklusivt badeværelse med rolige skandinaviske farver. Hos finehome finder du et stort udvalgt af håndklæder med eller uden frynser, økologiske og almindelige luksus bomuldshåndklæder. Se udvalg her

Hvor ofte skal man gå i bad?

Der er klare fordele, men også en række ulemper, ved at hoppe i bad og skure sig ren. Videnskab.dk giver dig her et bud 🙂 på baderutiner.

Fragt og levering

Få gratis fra ved køb på over 499 kr. Få gratis fragt på alle ordrer i Odense. Du er velkommen til selv at hente dine varer hos os i Odense. Se yderligere information i check-out. Har du fået lyst til at købe lækre grå badehåndklæder med fryser kan du gøre det nemt og sikkert lige her. Vi bestræber os på at sende din ordre samme dag som vi modtager den.

Yderligere information

Vægt 0.470 kg

Du kunne også være interesseret i...