Hvide badehåndklæder | Badehåndklæder 70x140 med frynser | finehome
Tilbud

Badehåndklæde CENON DESIGN, 70X140 cm, Hvid

139.95 DKK 99.00 DKK

finehome - tekstilerLækkert finehome CENON DESIGN badehåndklæde i 70×140 cm til hverdagsluksus på badeværelset.

Skab en hyggelig spastemning på badeværelset med dette bløde og elegante badehåndklæde. Et smukt og tidløst håndklæde fremstillet af 100% lækker bomuld.

Håndklædet har en god tørreevne og så er det dejligt blød mod huden.

Køb nemt online og få leveret til pakkeshop eller til døren. Gratis fragt ved køb på over 499,- Få gratis fragt i Odense ved alle ordrer.

 

Beskrivelse

Hvide badehåndklæder med frynser

Svøb dig i eksklusive hvide badehåndklæder fra morgenstunden. De lækre luksus badehåndklæder med frynser, Cenon Design føles bløde mod huden. De hvide badelagner er ren velvære for krop og sjæl. Indret dit badeværelse med luksus badehåndklæder med frynser, der udstråler renhed. Det danske design skaber skøn wellness og feel good stemning på ethvert badeværelse og bademiljø.  De hvide badelagner med frynser stråler af renhed. De store badehåndklæder med frynser er vævet i en skøn struktur og så giver de dig en god badeoplevelse.

Vaskeanvisning – før brug
Vi anbefaler at finehome Cenon Design hvide badehåndklæde med frynser lægges i blød i koldt vand natten over og gerne i ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrene åbner sig, så bomuldsfibrerne kan suge væske til sig, således at det nemt kan tørre. Denne behandling sikrer badehåndklædets gode tørreevne.

De bløde hvide badehåndklæder med frynser
Vi anbefaler at undgå skyllemiddel. Skyllemiddel lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet. Med denne behandling sikrer du god tørreevne.

Dine store hvide badehåndklæder skal vaskes ved 60 grader, så hygiejnen sikres.

finehome hvide badehåndklæder – Cenon Design

Hvidt laekkert håndklæde med frynser fra finehome

Oplev følelsen af luksus med finehome håndklæder

100% bomuld: Long staple cotton
Mærke: finehome/Cenon Design Længde: 140 cm – Bredde: 70 cm
Farve: Hvid, CENON DESIGN 16/1, 450 GSM

finehome Cenon Design hvide badehåndklæder med frynser tilbydes i 3 farver og 3 størrelser: Hvid, grå og beige og 3 størrelser: 70x140cm, 40x60cm og 50x100cm.

Husmortrick – få håndklæder hvide igen

Har du ikke lige råd til at kæmpe investering i nye hvide badehåndklæder kan du overveje at genoplive din gamle badehåndklæder. En enkelt tur i vaskemaskinen kan gøre sure håndklæder lækre igen.

Du skal gøre følgende:

1) Sæt din vaskemaskine på det varmeste program.

2) Kom en deciliter klar eddike til i rummet til vaskemiddel.

3) Kom en halv deciliter bagepulver i rummet, hvor du normalt ville tilsætte skyllemiddel.

4) Tænd maskinen, og afvent dine “nye” bløde håndklæder og hvide badehåndklæder.

På den amerikanske hjemmeside Wonder How To har den faste skribent Heather Fishel skrevet en artikel, hvor hun fortæller, hvordan hun giver gamle håndklæder og badehåndklæder nyt liv.

Levering:

finehome tilbyder gratis levering på alle ordrer i Odense samt gratis fragt i resten af landet ved onlinekøb over 499 kr.

Vi sender direkte til din hoveddør eller til udvalgt pakkeshop. Du er velkommen til selv hente dine lækre hvide badehåndklæder hos finehome eller hos vores lokale blomsterhandler i på Østerbæksvej i Odense M. Se mere information i check-out.

Yderligere information

Vægt 0.460 kg

Du kunne også være interesseret i...