Alba Design badehåndklæde Organic Grå, 70×140

179.00 DKK

Organic Hearts – Eksklusivt Alba Design badehåndklæde i mørk grå / skifergrå

håndklædepakke Alba Design grå finehome organic hearts

Økologiske Organic Hearts håndklæder

Lad dig forføre af flotte luksus badehåndklæder i 100% økologisk dobbeltvundet bomuld.

Skab en skøn skandinavisk boheme stemning med serien “Organic Hearts” fra finehome.

Designet giver et touch af wellness & luksuriøs spa stemning. Håndklæderne har en enestående tørreevne der sikrer ægte velvære.

Om Alba Design badehåndklæder – Organic Hearts serien:

 • Vævet af 100% GOTS økologisk bomuld (certificeret i henhold til OEKO-TEX(R) Standard 100, som er verdens førende sundhedsmærke indenfor tekstiler)
 • Vask ved 60 grader
 • Mål 70×140 cm
 • Vægt: 500 gr/m2
 • Vævning 20/2 dobbeltvundet organic bomuld
 • 2 dekorative og praktiske hængestropper. En i siden af håndklædet og en i toppen

Tilbydes i 70×140, 50×100, 30×30 cm.

Køb nemt og sikkert online. Få gratis fragt ved køb på over 499 kr.

Kategori:

Beskrivelse

Alba Design badehåndklæde Organic Hearts Grå, 70×140

Lad dig forføre af Alba Design badehåndklæde Organic Hearts i grå / skifergrå fra finehome. Med de lækreste badehåndklæder i højeste kvalitet kan du skabe en moderne bohemestemning i skandinavisk stil. Tilsæt flot levende lys. Wupti, så udstråler badeværelset luksus og en afslappet atmosfære. Det er nemt, at give bademiljøet en opgradering med skifergrå / mørk grå håndklæder.Farven udtrykker et stilrent baderum, der er eksklusivt. Mærk blødheden efter badet og få velvære i både krop & sjæl. Badehåndklæderne har en fantastisk tørreevne.

Alba Design, Organic Hearts serien fra finehome er vævet af 100% GOTS økologisk bomuld. Hele håndklædeserien er certificeret i henhold til OEKO-TEX(R) Standard 100, som er verdens førende miljømærkning indenfor tekstiler.

Læs mere praktisk information om finehome organiske badehåndklæde nedenfor:

Vask af håndklæder før brug

Før du tager dit nye bæredygtige Alba Design badehåndklæde i brug, bør du lægge det i blød i koldt vand natten over. Herefter vaskes det let i vaskemaskinen.

Hvordan bevarer jeg blødheden i håndklædet?

finehome opfordrer til ikke at bruge skyllemiddel idet det lægger sig rundt om stoffibrene. Det kan nedsætte tørreevnen. I stedet anbefaler finehome en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Specifikationer: Alba Design badehåndklæde Organic Grå, 70×140

 • Vævet af 100% GOTS økologisk bomuld. Certificeret i henhold til OEKO-TEX(R) Standard 100, som er verdens førende miljømærke indenfor tekstiler.
 • Vask ved max 60 grader
 • Mål 70×140 cm
 • Vægt: 500 gr/m2
 • Vævning 20/2 dobbelttvundet økologisk bomuld
 • Mønsteret som er vævet i håndklædets ene ende fremstår smukt på begge sider af håndklædet
 • 2 dekorative og praktiske hængestropper. En i siden af håndklædet og en i toppen

De 2 stropper sikrer, at du kan hænge badehåndklædet op efter brug både på midten og for enden.

Alba Design, Organic Heart serien fra finehome tilbydes i 3 flotte og tidløse farver (grå, hvid og sand) samt i 3 størrelser (70×140, 50×100 samt i 30×30 cm). Det grå badehåndklæder matcher finehome bruseforhæng.  Badeforhængene i stof kan ses her: finehome badeforhæng

GOTS Certificeret økologisk bomuld

Med GOTS certificeringen er du helt sikker på, at der er taget hensyn til at bomulden er 100% økologisk. GOTS certificeringen betyder også, at det er muligt spore bomuldens oprindelse. Dvs. der er udarbejdet et certifikatet, som giver information om bomuldens oprindelsessted. GOTS betyder også – social ansvarlighed når det vedrører hele produktionsprocessen.

Har du fået lyst til at forkæle dig selv og hjemmet med nye smukke håndklæder i høj kvalitet kan de bestilles online. Vi hos finehome bestræber os på at sende samme dag, som vi modtager ordren. Hvis du har lyst er du er velkommen til selv at hente dine smukke håndklæder hos vores lokale blomsterhandler BluMen.

Køb nemt online og få leveret i løbet af cirka 2 hverdage.

Yderligere information

Vægt 0.500 kg

Du kunne også være interesseret i...