Badelagen | 70x140 øko badehåndklæder mørk grå & skifergrå| finehome

Alba Design badehåndklæde Organic Grå, 70×140

179.00 DKK

Organic Hearts – Eksklusivt Alba Design badehåndklæde i mørk grå / skifergrå

håndklædepakke Alba Design grå finehome organic hearts

Økologiske Organic Hearts håndklæder

Lad dig forføre af flotte luksus badehåndklæder i 100% økologisk dobbeltvundet bomuld.

Skab en skøn skandinavisk boheme stemning med serien “Organic Hearts” fra finehome.

Designet giver et touch af wellness & luksuriøs spa stemning. Håndklæderne har en enestående tørreevne der sikrer ægte velvære.

Om Alba Design badehåndklæder – Organic Hearts serien:

 • Vævet af 100% GOTS økologisk bomuld (certificeret i henhold til OEKO-TEX(R) Standard 100, som er verdens førende sundhedsmærke indenfor tekstiler)
 • Vask ved 60 grader
 • Mål 70×140 cm
 • Vægt: 500 gr/m2
 • Vævning 20/2 dobbeltvundet organic bomuld
 • 2 dekorative og praktiske hængestropper. En i siden af håndklædet og en i toppen

Tilbydes i 70×140, 50×100, 30×30 cm.

Køb nemt og sikkert online. Få gratis fragt ved køb på over 499 kr.

Beskrivelse

Badelagen 70×140 mørk grå Organic Hearts 

Lad dig forføre af Alba Design badelagen Organic Hearts i grå / skifergrå fra finehome. Med de lækreste badehåndklæder i højeste kvalitet kan du skabe en moderne bohemestemning i skandinavisk stil. Tilsæt flot levende lys. Wupti, så udstråler badeværelse luksus og en afslappet boheme atmosfære. Det er nemt, at give dit bademiljø en opgradering med skifergrå og mørke grå badehåndklæder. Den virkelig smukke mørke grå farve giver dit bademiljø et eksklusivt udtryk. Mærk blødheden i det koksgrå luksus badelagen efter badet og føl velvære i krop & sjæl. De store badelagner har en fantastisk tørreevne.

Alba Design, Organic Hearts serien fra finehome er vævet af 100% GOTS økologisk bomuld. Hele håndklædeserien er certificeret i henhold til OEKO-TEX(R) Standard 100, som er verdens førende miljømærkning indenfor tekstiler og indenfor organic cerfificaiton eu.

Læs mere praktisk information om finehome koksgrå organiske badelagner nedenfor:

Vask af håndklæder før brug

Før du tager dit nye bæredygtige badehåndklæde, Alba Design i brug, bør du lægge det i blød i koldt vand natten over. Herefter vaskes det let i vaskemaskinen. Du kan nemt putte bomuldshåndklæder i tørretumbler Tørretumbling giver bløde håndklæder.

Hvordan bevarer jeg blødheden i håndklædet?

finehome opfordrer til ikke at bruge skyllemiddel idet det lægger sig rundt om stoffibrene. Det kan nedsætte tørreevnen. I stedet anbefaler finehome en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

mørk grå badelagen i økologisk bomuld 70x140

70×140 badelagen i GOTS certificeret bomuld fra finehome

Badelagen 70×140

Specifikatoner på Alba Design, Organic Hearts GOTS øko badelagen i mørk grå / skifergrå:

 • Vævet af 100% GOTS økologisk bomuld. Certificeret i henhold til OEKO-TEX(R) Standard 100, som er verdens førende miljømærke indenfor tekstiler.
 • Vask ved max 60 grader
 • Mål 70×140 cm
 • Vægt: 500 gr/m2
 • Vævning 20/2 dobbelttvundet økologisk bomuld
 • finehome hjertelogo i 4 kløver er elegant indvævet i den ene ende.
 • 2 dekorative og praktiske hængestropper. En i siden af de store badelagen og en i toppen

De 2 stropper sikrer, at du kan hænge badehåndklædet op efter brug både på midten og for enden.

Alba Design, Organic Heart håndklæde serie tilbydes i 3 flotte og tidløse farver: Mørk grå / skifergrå / koks grå

Det økologiske badelagen tilbydes i  3 størrelser: 70×140, 50×100 samt i 30×30 cm. Det grå badelagen matcher finehome bruseforhæng ihvid / mørk grå. Se de klæbefri bruseforhæng i stof her: finehome badeforhæng

GOTS certificering

Hvad er GOTS certificering? Når dit nye badelagen er GOTS certificeret betyder det, at der er taget hensyn til at bomulden er 100% økologisk. Det er muligt spore bomuldens oprindelse fra start til slut.. Der er udarbejdet et certifikatet, som giver information om bomuldens oprindelsessted. GOTS er også social ansvarlighed, når det vedrører hele produktionsprocessen. Se yderligere information for GOTS certificering her

Har du fået lyst til at forkæle dig selv og hjemmet med nye smukke mørke grå / skiftergrå / koksgrå badelagner i høj kvalitet?

finehome leverer hurtigt. Du får fri fragt ved køb på over 499 kr. Vælger du en leveringsadresse i Odense, får du fri fragt på alle køb. Du kan selv hente dine lækre koksgrå badehåndklæder hos os. Se yderligere information i check-out.

Yderligere information

Vægt 0.500 kg

Du kunne også være interesseret i...