Gæstehåndklæde beige 40×60 cm Cenon Design finehome

49.95 kr.

Vil du forkæle dine gæster med et smukt stilrent gæstehåndklæde 40×60 cm?

Gæstehåndklæder 40x60 finehome

Små luksus gæstehåndklæder med frynser

Gæstehåndklædet har fremragende tørreegenskaber samt et flot design

Cenon Design gæstehåndklæde tilbydes beige, hvid samt grå.

Køb nemt online og få leveret direkte eller til pakkeshop.

Beskrivelse

Beige gæstehåndklæde

Beige gæstehåndklæde Cenon Design fra danske finehome klæder den nordiske indretning samt bademiljøer uden at dominere i farven. Beige er et godt farvevalg til bademiljøet med hvid, træ samt til områder med naturfarver. Små gæstehåndklæder 40×60 cm har 2 stropper. Det lille beige gæstehåndklæde tilbydes i 3 smukke farvenuancer online: beige, grå, hvid.

Farvevalg af små gæstehåndklæder samt store håndklæder tilføjer sit eget specielle særpræg på badeværelset. Med farver kan du lege med badeværelsesindretningen på en nem og billig måde.

Gæstehåndklæde med frynser 40x60cm
Se praktisk information såsom vaskeanvisning, fakta på det beige gæstehåndklædet, hvis enkle skandinaviske udtryk afspejler den høje bomuldskvalitet.

Vaskeanvisning – beige gæstehåndklæder
Vi anbefaler dit nye gæstehåndklæde lægges i koldt vand ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer, at fibrene i tekstilet åbner sig, så stoffet suger væske til. Denne behandling sikrer den gode tørrerevne. Denne fremgangsmåde fjernes evt. overskydende farve i bomulden.

Det lille håndklæde med god tørreevne
Vi opfordrer til ikke at bruge skyllemiddel. Det lægger sig rundt om stoffibrene. Skyllemiddel nedsætter sugeevnen i bomulden. Istedet anbefaler finehome en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæberester og kalk fra stoffibrene.

Vask små gæstehåndklæder ved 60 grader
Det beige gæstehåndklæde fra finehome skal vaskes ved 60 grader. Sådan sikrer du at bakterier udryddes og hygiejnen sikres.

Beige gæstehåndklæde 40×60 beige Cenon Design

Fakta:

  • 100% lækker bomuld
  • Long staple cotton.med strop på siden og en i toppen på forsiden af gæstehåndklædet
  • Længde: 60 cm – Bredde: 40 cm
  • Mærke: finehome / Cenon Design
  • Farve: Beige, CENON DESIGN 16/1, 450 GSM

Bomuldskvaliteten i finehome beige gæstehåndklæder er høj. Det danske håndklæde design tilbydes i 3 størrelser: gæstehåndklæde 40×60, håndklæde 50×100 samt badehåndklæde 70×140 med samme farvekombinationer. Se hele udvalget af finehome håndklæder her.

Håndklædeserien Cenon Design grå/hvid samt beige/hvid matcher finehome bruseforhæng i stof, Design Gavle: badeforhæng finehome

Skift gæstehåndklæde – på denne måde sikrer du god hygiejne

God hygiejne i hjemme er ekstremt vigtigt for at undgå sygdomme der smitter. Når du bruger et håndklæde, overføres bakterier og døde celler fra huden. De fleste bakterier er heldigvis uskadelige, men har gode vækstbetingelser i et håndklæde, når det er fugtigt. Derfor “vask altid håndklædet, hvis du har lånt det ud”. Dvs. hvis der har været gæster i hjemmet eller hvis børnene har haft legekammerater på besøg. Det er nemt, billigt at bruge finehome gæstehåndklæde. De lille stykkebomuldsstof  40×60 cm gæstehåndklædet fylder ikke ret meget i vaskemaskinen. finehome lille beige gæstehåndklæde er hurtig absorberende og hurtigtørrende. Har du brug for råd om bedre håndhygiejne kan du læse mere her

Få stilrent look i badeværelset. Opgrader med beige gæstehåndklæde Cenon Design af 100% lækker bomuld med god tørreevne.

finehome leverer hurtigt i hele Danmark.

Yderligere information

Vægt 0.150 kg
Størrelse 0.60 × 0.40 cm

Du kunne også være interesseret i...