Gæstehåndklæde hvid 40×60 cm Cenon Design finehome

49.95 DKK

hvid gæstehåndklæde 40x60 cm med frynser finehome

Smukt hvidt gæstehåndklæde 

Vil du skabe et flot udtryk på badeværelset med elegante gæstehåndklæder?

Brug stilrene finehome CENON DESIGN gæstehåndklæder i flot dansk design.

Det lille håndklæde er af 100% bomuld i høj kvalitet. Håndklædet har fantastiske tørreegenskaber.

finehome leverer lynhurtigt i hele Danmark.

Beskrivelse

Gæstehåndklæde hvid

Med finehome gæstehåndklæde med frynser kan du skabe et smukt rent og hyggeligt udtryk på badeværelse og gæstebadeværelse. Det lille hvide gæstehåndklæde med frynser 40×60 er fremstillet af 100% blød bomuld. finehome lille luksus gæstehåndklæde har fantastiske tørreegenskaber. Gæstehåndklæder med frynser i dansk design har en stilren udstråling, på den eksklusive måde.

finehome gæstehåndklæder med frynser

De små bomuldshåndklæder hvide er fra finehome håndklædeserie Cenon Design hænger flot i kort og lang side. Det lille gæstehåndklæde 40×60 cm er designet af danske finehome. Gæstehåndklædet har små smalle grå striber i begge ender af bomuldshåndklædet. Bomuldskvaliteten og funktionaliteten er fortrinlig. Det hvide gæstehåndklæde med frynser tilbydes i 3 smukke og tidløse nordiske farver, hvid, grå og beige. Vælg mellem følgende håndklædestørrelser:  50×100, 70×140 samt 40×60 som du ser her.

Skift håndklæder ofte

finehome gæstehåndklæde i hvide med frynser

Eksklusive hvide gæstehåndklæder fra finehome

Hygiejnen skal sikres på badeværelse og i boligen. En af indsatserne er at skifte håndklæder ofte. Det er nemt, at skifte de små hvide gæstehåndklæder ofte. Det lille hvide bomuld stofstykke, som kun måler 40×60 cm fylder ikke meget i vaskemaskinen. Vi anbefaler at skifte gæstehåndklæder hver dag eller når der har været fremmede på besøg.

Vaskeanvisning før brug
Vi anbefaler at Cenon Design gæstehåndklædet lægges i blød i koldt vand cirka 24 timer inden brug. Det vaskes let herefter. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og tørre nemt.

Det bløde hvide gæstehåndklæde
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel. Skyllemiddel lægger sig rundt om stoffibrene i håndklædet. Det nedsætter sugeevnen. I stedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet. Tørretumbling sikrer bløde håndklæder. Brug helst vaskepulver i pulverform, da flydende vaskemiddel ikke indeholder optisk hvidt. Se anbefalinger af vaskepulver her

Vask – 60 grader
Hvide gæstehåndklæder skal vaskes ved minimum 60 grader for at sikre hygiejnen. Denne behandling fjerner bakterier og små snavsede fingrer i det lille bomuldshåndklæde.

Fakta gæstehåndklæde 40×60 hvid Cenon Design

 • 100% bomuld, long staple cotton
 • Længde: 60 cm
 • Bredde: 40 cm
 • Mærke: finehome
 • Cenon Design 16/1, 450 GSM
 • Farve: Hvid med små smalle grå striber i begge ender
 • 1 hængestrop på forsiden af gæstehåndklædet samt 1 strop i den ene ende.

Brug stilrene hvide gæstehåndklæder som værtindegave

Er blomster ikke løsningen til en værtindegave, foreslår finehome en lille håndklædepakke eller gæstehåndklæder i tidløse klassiske farver. Den hvide farve er en elsket klassiker. Gæstehåndklæder visner ikke som blomster for eksempel gør 🙂 Mangler du indflyttergave til ham eller indflyttergave til hende, så vil de små hyggelige hvide gæstehåndklæder være et sikkert hit.

finehome hvide gæstehåndklæde er specieldesignet til dig, der sætter pris på funktionalitet og skønhed.

Levering

 • Hurtig levering
 • Gratis levering ved køb på over 499 kr.
 • Gratis fragt på alle ordrer i Odense
 • Du er velkommen til selv at hente dine luksus håndklæder hos vores lokale blomsterhandler BluMen i Odense.

Vælg leveringsmetode når ved check-out.

Køb hvide finehome gæstehåndklæder af høj bomuldskvalitet på finehome webshop. Håndklædeserien tilbydes som gæstehåndklæde 40×60, håndklæde 50×100 samt badehåndklæde 70×140.

Yderligere information

Vægt 0.150 kg
Størrelse 0.6 × 0.4 cm

Du kunne også være interesseret i...