Luksus gæstehåndklæder grå | 40x60 lille gæstehåndklæde | finehome
Tilbud

Gæstehåndklæde grå 40×60 cm Arosa Design finehome

39.95 DKK 19.95 DKK

Skift håndklæder ofte i denne lidt specielle tid

– det er nemt at sikre hygiejnen med gæstehåndklæder på badeværelset.

grå gæstehåndklæde

Gæstehåndklæde i grå. God oplevelse efter håndvask

Grå AROSA DESIGN gæstehåndklæder fra finehome giver badeværelset et elegant udtryk.

Håndklædet føles eksklusivt i hånden. Du og dine gæster vil nyde den gode tørreevne.

Gæstehåndklædet er 40×60 cm. Designet tilbydes også i 50×100 og 70×140.

Køb gode og lækre gæstehåndklæder lige her.

 

Beskrivelse

Luksus gæstehåndklæder grå Arosa Design 40×60 cm

Ønsker du også bløde luksus gæstehåndklæder grå Arosa Design med god tørreevne i bademiljøet? Det grå luksus gæstehåndklæde i 100% bomuld fra finehome er dekorativt på små og store badeværelser. Designet er med flotte vævede striber i mønstret i begge ender. Tørreevnen i bomuldshåndklædet er i top. Du vil nyde blødheden og sugeevnen efter hver håndvask – det er ren velvære for dine hænder 🙂 Det lille håndklæde har dekorative finehome stropper i kort og lang side.

Skift håndklæder ofte

Dit håndklæde bør vaskes ofte. Det kommer naturligvis an på, hvor ofte du bruger dit håndklæde og hvor mange der bruger håndklædet. Men gode tips til hygiejne i hjemmet er at skifte håndklæde, hver gang der har været gæster i hjemmet. Håndklædet til hænderne, der hænger på badeværelset ved siden af toilettet og håndvasken bør skiftes hver dag. Det deler vi nemlig ofte med andre. Derved øges risikoen for at blive smittet med virus og forkølelse. Undgå store vasketøjsbunker og brug de små luksus gæstehåndklæder grå, som det håndklæde der hænger ved siden af håndvasken.

Luksus gæstehåndklæder grå – Det bløde håndklæde

Vi vil opfordre dig til ikke at bruge skyllemiddel i håndklædevask. Skyllemiddel lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Vask grå Arosa Design gæstehåndklæde ved 60 grader
De grå gæstehåndklæder skal vaskes ved minimum 60 grader. Behandlingen sikrer at bakterier udryddes og at hygiejnen opretholdes. Vær dog opmærksom på materialet, da nogle tekstiler skal vaskes ved lavere temperaturer.

Vaskeanvisning – før brug
finehome anbetaler at dit grå Arosa Design gæstehåndklæde lægges i blød i koldt vand natten over. Det vaskes herefter i vaskemaskinen. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrerne åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og tørre nemt. Denne behandling fjerner evt. overskydende farve og sikrer absorberingsevnen.

Fakta
Long stable cotton i 100 % bomuld. Længde: 60 cm. Bredde: 40 cm. Mærke: Grå gæstehåndklæde Arosa Design – Dansk Design fra finehome. Farve: Grå. 450 GSM.

finehome håndklæder i 3 størrelser og 3 farver

Håndklædelinjen tilbydes i 3 størrelser 70x140cm, 40x60cm, 50x100cm i følgende nordiske farver: grå, hvid og beige. finehome har valgt en eksklusiv skandinavisk / nordisk stil som holder mange år. Prisen er attraktiv. Kvaliteten og funktionaliteten er til ren forkælelse for dig og dine gæster. Har du lyst til at se udvalget af alle finehome håndklæder kan du klikke her

finehome henter inspiration hos samarbejdspartnere og deltager selv i store internationale tekstilmesser som Heimtextil. Pt. er det mest via internettet og websites pga. af den lidt specielle situation vi har. Det er grundet den nuværende situation, at finehome nu anbefaler skift af håndklæder hver dag. Her synes vi selv det er nemmest med små håndklæder på gæstetoilettet eller når der kommer gæster.

Matchende bruseforhæng fra finehome

Har du lyst til at matche dine 40×60 cm luksus gæstehåndklæder grå med badeforhæng i hvid og grå? Det giver et flot look i baderummet. Se udvalg af bruseforhæng i stof online lige her: finehome badeforhæng. Badeforhængene klister ikke mod kroppen:-).

Find de bedste og billigste luksus gæstehåndklæder her.

Yderligere information

Vægt 0.180 kg

Du kunne også være interesseret i...