Tilbud

Gæstehåndklæde Grå 40X60 cm, Smukt og blødt AROSA DESIGN

39.95 DKK 19.95 DKK

Skift håndklæder ofte i denne lidt specielle tid

– det er nemt at sikre hygiejnen med gæstehåndklæder på badeværelset.

grå gæstehåndklæde

Gæstehåndklæde i grå. God oplevelse for dig og dine gæster

Grå AROSA DESIGN gæstehåndklæder fra finehome giver badeværelset et elegant udtryk.

Håndklædet føles eksklusivt i hånden og du og dine gæster vil nyde den gode tørreevne.

Gæstehåndklædet er 40×60 cm. Designet tilbydes også i 50×100 og 70×140.

Køb gode og lækre gæstehåndklæder lige her.

 

Beskrivelse

Grå gæstehåndklæde Arosa Design 40×60 cm

Ønsker du bløde grå gæstehåndklæde Arosa Design med god tørreevne på badeværelset? Du vil elske Arosa Design gæstehåndklæder fra finehome. Det små gæstehåndklæder er dekorative på små og store badeværelser. Designet er med flotte striber i samme grå farve i begge ender. Tørreevnen er i top og du vil nyde blødheden i det lille bomuldshåndklæde efter håndvasken. Det er ren velvære for hænderne. Gæstehåndklædet i grå er vævet i 100% blød bomuld. Det lille håndklæde har dekorative finehome stropper i kort og lang side. Arosa Designet tilbydes i 3 forskellige farver grå, beige og hvid.

Vaskeanvisning
finehome anbetaler at dit grå Arosa Design gæstehåndklæde lægges i blød i koldt vand natten over. Det vaskes herefter i vaskemaskinen. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrerne åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og tørre nemt. Denne behandling fjerner evt. overskydende farve og sikrer absorberingsevnen.

Det bløde håndklæde
Vi vil opfordre dig til ikke at bruge skyllemiddel i håndklædevask. Skyllemiddel lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Vask grå Arosa Design gæstehåndklæde ved 60 grader
De grå gæstehåndklæder skal vaskes ved minimum 60 grader. Behandlingen sikrer at bakterier udryddes og at hygiejnen opretholdes. Vær dog opmærksom på materialet, da nogle tekstiler skal vaskes ved lavere temperaturer.

Fakta
Long stable cotton i 100 % bomuld. Længde: 60 cm. Bredde: 40 cm. Mærke: Grå gæstehåndklæde Arosa Design – Dansk Design fra finehome. Farve: Grå. 450 GSM.

Håndklædedesign fra finehome i 3 størrelser og 3 farver

Håndklædelinjen tilbydes i 3 størrelser 70x140cm, 40x60cm, 50x100cm. Farverne smukke tidløse skandinaviske farver i grå, hvid og beige. finehome har valgt en eksklusiv skandinavisk / nordisk stil som holder mange år. Prisen er attraktiv. Kvaliteten og funktionaliteten er ren forkælelse for dig og dine gæster.

finehome henter inspiration hos samarbejdspartnere og deltager selv i store internationale tekstilmesser som Heimtextil. Pt. er det mest via internettet og websites pga. af den lidt specielle situation vi har. Det er grundet den nuværende situation, at finehome nu anbefaler skift af håndklæder hver dag. Her synes vi selv det er nemmest med små håndklæder på gæstetoilettet eller når der kommer gæster.

Matchende bruseforhæng

Har du lyst til at matche dine 40×60 cm gæstehåndklæder med badeforhæng i hvid og grå. Det giver et flot look i baderummet. Se udvalg af bruseforhæng i stof online lige her: finehome badeforhæng. Badeforhængene klister ikke mod kroppen:-).

Find den bedste pris på gæstehåndklæder lige her.

 

Yderligere information

Vægt 0.180 kg

Du kunne også være interesseret i...