Tilbud

Gæstehåndklæde, FLOT CENON DESIGN, 40X60 cm, Beige

49.95 DKK 29.95 DKK

Stilrent gæstehåndklæde i 40×60 cm til velvære for dig og dine gæster

Beige håndklæder Cenon Design fra finehome

Cenon Design finehome i 3 str.

Gæstehåndklædet er fremstillet  i 100% blødt bomuld med gode tørreegenskaber.

Designet tilbydes i 3 størrelser og 3 smukke skandinaviske farver.

Køb nemt online. Få leveret til døren eller til pakkeshop.

 

Beskrivelse

Beige gæstehåndklæde Cenon Design

Beige Cenon Design gæstehåndklæde fra finehome klæder den nordiske indretnining i baderummet uden at dominere i farven. Beige er et godt farvevalg til hvid, træ samt til områder med naturfarver. Beige Cenon Design gæstehåndklæde fra finehome er 40×60 cm. Det beigefarvede gæstehåndklæde tilbydes i 3 smukke farvenuancer online: beige, grå, hvid. Farver tilføjer sit helt eget særpræg i badeværelset. Med farver kan du lege med badeværelsesindretningen på en nem måde.

Gæstehåndklæde beige 40x60cm
Se praktisk information såsom vaskeanvisning, fakta mv. fra finehome

Vaskeanvisning – beige gæstehåndklæder
Vi anbefaler at lægge det nye gæstehåndklæde i koldt vand ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer, at fibrerne i tekstilet åbner sig, så stoffet suger væske til. Denne behandling sikrer den gode tørrerevne. Ved denne fremgangsmåde fjernes evt. overskydende farve i bomulden.

Det bløde håndklæde med god tørreevne
Vi opfordrer til ikke at bruge skyllemiddel. Det lægger sig rundt om stoffibrene. Skyllemiddel nedsætter sugeevnen i bomulden. Istedet anbefaler finehome en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæberester og kalk fra stoffibrene.

Vask – 60 grader
Gæstehåndklæder fra finehome skal vaskes ved 60 grader. Sådan sikrer du, at bakterier udryddes og hygiejnen sikres.

Fakta
Long staple cotton – 100% bomuld.
L: 60 cm – B: 40 cm – Mærke: finehome. 2 dekorative stropper.
Farve: Beige, CENON DESIGN 16/1, 450 GSM

Bomuldskvaliteten i Cenon Design gæstehåndklæde fra finehome er høj. Tørreevnen er i top. Håndklædeserien tilbydes som beige, hvid og grå gæstehåndklæde, 50×100 håndklæde samt som 70×140 badehåndklæde i samme farvekombinationer.

Håndklædeserierne i grå/hvid, beige/hvid matcher finehome bruseforhæng i stof, Design Gavle: badeforhæng finehome

Håndhygiejne corona – skift gæstehåndklæde ofte

God hygiejne i hjemme er ekstremt vigtigt i disse corona-tider. Når du bruger et håndklæde, overføres bakterier og døde celler fra huden. De fleste bakterier er heldigvis uskadelige, men har gode vækstbetingelser i et håndklæde, når det er fugtigt. Derfor “vask altid håndklædet, hvis du har lånt det ud”. Dvs. hvis der har været gæster i hjemmet eller hvis børnene har haft legekammerater på besøg. Det er nemt, billigt og så fylder det lille stykke stof 40×60 cm gæstehåndklædet ikke ret meget i vaskemaskinen.

Få stilrent look i badeværelset. Opgrader med beige gæstehåndklæde Cenon Design i 100% lækker bomuld med god tørreevne.

finehome sender dine gæstehåndklæder gratis ved køb på over 499 kr online. finehome gratis i hele Odense ved køb fra 1 kr. Kommer du forbi Odense, er du velkommen til selv at hente din ordre hos os. finehome har udleveringssted hos vores lokale blomsterhandler BluMen i Odense M. Køb dine beigefarvede gæstehåndklæder online hos finehome – her får du mest for pengene.

Yderligere information

Vægt 0.150 kg
Størrelse 0.60 × 0.40 cm

Du kunne også være interesseret i...