Beige gæstehåndklæde Cenon Design | Køb 40x60cm | finehome
Tilbud

Gæstehåndklæde beige 40×60 cm Cenon Design finehome

49.95 DKK 29.95 DKK

Stilrent gæstehåndklæde i 40×60 cm til velvære for dig og dine gæster

Gæstehåndklæde beige 40x60 cm Cenon Design finehome

Smukt gæstehåndklæde i beige med god tørreevne

Gæstehåndklædet er fremstillet  i 100% blødt bomuld med gode tørreegenskaber.

Designet tilbydes i 3 størrelser og 3 smukke skandinaviske farver.

Køb nemt online. Få leveret til døren eller til pakkeshop.

 

Beskrivelse

Beige gæstehåndklæde Cenon Design

Beige Cenon Design gæstehåndklæde fra finehome klæder den nordiske indretnining i baderummet uden at dominere i farven. Beige er et godt farvevalg til hvid, træ samt til områder med naturfarver. Beige gæstehåndklæder fra finehome er 40×60 cm. Det beigefarvede gæstehåndklæde tilbydes i 3 smukke farvenuancer online: beige, grå, hvid. Farvevalget tilføjer sit helt eget særpræg i badeværelset. Med farver kan du lege med badeværelsesindretningen på en nem måde. Gæstehåndklædets enkle skandinaviske udtryk afspejler den høje bomuldskvalitet.

Gæstehåndklæde med frynser 40x60cm
Se praktisk information såsom vaskeanvisning, fakta mv. fra finehome

Vaskeanvisning – beige gæstehåndklæder
Vi anbefaler at lægge det nye gæstehåndklæde i koldt vand ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer, at fibrerne i tekstilet åbner sig, så stoffet suger væske til. Denne behandling sikrer den gode tørrerevne. Ved denne fremgangsmåde fjernes evt. overskydende farve i bomulden.

Det lille håndklæde med god tørreevne
Vi opfordrer til ikke at bruge skyllemiddel. Det lægger sig rundt om stoffibrene. Skyllemiddel nedsætter sugeevnen i bomulden. Istedet anbefaler finehome en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæberester og kalk fra stoffibrene.

Vask små gæstehåndklæder ved 60 grader
Gæstehåndklæder fra finehome skal vaskes ved 60 grader. Sådan sikrer du, at bakterier udryddes og hygiejnen sikres.

Fakta – Beige gæstehåndklæder med frynser
Long staple cotton – 100% bomuld.
L: 60 cm – B: 40 cm – Mærke: finehome. 2 dekorative stropper.
Farve: Beige, CENON DESIGN 16/1, 450 GSM

Bomuldskvaliteten i Cenon Design beige gæstehåndklæder fra finehome er høj. Tørreevnen er i top. Håndklædeserien tilbydes som beige, hvid og grå gæstehåndklæde, 50×100 håndklæde samt som 70×140 badehåndklæde i samme farvekombinationer.

Håndklædeserierne i grå/hvid, beige/hvid matcher finehome bruseforhæng i stof, Design Gavle: badeforhæng finehome

Håndhygiejne corona – skift gæstehåndklæde ofte

God hygiejne i hjemme er ekstremt vigtigt i disse corona-tider. Når du bruger et håndklæde, overføres bakterier og døde celler fra huden. De fleste bakterier er heldigvis uskadelige, men har gode vækstbetingelser i et håndklæde, når det er fugtigt. Derfor “vask altid håndklædet, hvis du har lånt det ud”. Dvs. hvis der har været gæster i hjemmet eller hvis børnene har haft legekammerater på besøg. Det er nemt, billigt og så fylder det lille stykke stof 40×60 cm gæstehåndklædet ikke ret meget i vaskemaskinen. Det lille beige gæstehåndklæde er hurtig absorberende og hurtigtørrende.Har du brug for råd om bedre håndhygiejne kan du læse mere her

Få stilrent look i badeværelset. Opgrader med beige gæstehåndklæde Cenon Design i 100% lækker bomuld med god tørreevne.

finehome sender dine luksus gæstehåndklæder gratis ved køb på over 499 kr online. finehome leverer gratis i Odense ved alle ordrer. Kommer du forbi Odense, er du velkommen til selv at hente din ordre hos os. finehome har udleveringssted hos vores lokale blomsterhandleri Odense M. Køb dine beigefarvede gæstehåndklæder online hos finehome – her får du mest for pengene.

Yderligere information

Vægt 0.150 kg
Størrelse 0.60 × 0.40 cm

Du kunne også være interesseret i...