Tilbud

Gæstehåndklæde, FLOT CENON DESIGN, 40X60 cm, Hvid

49.95 DKK 29.95 DKK

Hvid Cenon Design gæstehåndklæde 40×60 cm

Hvidt håndklæde bomuld

Stilrent hvidt luksus håndklæde – finehome

Vil du skabe et smukt udtryk af renhed?

Se eksklusivt og stilrent finehome CENON DESIGN gæstehåndklæde i bedste bomuldskvalitet.

Håndklædet tilbydes i 3 størrelser og 3 farver.

Køb ren velvære online – med god tørreevne.

 

 

Beskrivelse

Hvid Cenon Design gæstehåndklæde

Med hvid Cenon Design gæstehåndklæde skaber du et smukt rent udtryk på badeværelset for dig og dine gæster. finehome Cenon Design gæstehåndklædet, 40×60 cm er fremstillet af 100% blød bomuld med god tørreevne. Gæstehåndklæderne har et flot stilrent look.

Gæstehåndklæder 40×60

finehome gæstehåndklæde i hvid fra håndklædeserien Cenon Design er dansk special-design til home / boligtekstiler. Den hvide farve passer perfekt til indretning af baderum og badeværelser i nordisk / skandinavisk stil. Bomuldskvaliteten er i top. Funktionaliteten er god. Gæstehåndklædet fra finehome tilbydes i 3 farver, hvid, grå og beige.

Skift håndklæder ofte

Det er vigtigt at sikre hygiejnen i denne specielle tid. Gæstehåndklæderne Cenon Design giver baderummet et flot udtryk. De er nemme at skifte. Det lille bomulds stofstykke, som kun måler 40×60 cm fylder ikke meget i vaskemaskinen. Skift håndklæder hver dag, når der har været fremmede på besøg eller når små snavsede fingrer sidder i håndklædet 🙂

Vaskeanvisning gæstehåndklæder finehome

Vaskeanvisning
Vi anbefaler at hvid Cenon design gæstehåndklæde lægges i blød i koldt vand ca. 24 timer inden brug. Det vaskes let herefter. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og tørre nemt.

Det bløde håndklæde
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel. Skyllemiddel lægger sig rundt om stoffibrene i håndklædet. Det nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Vask – 60 grader
Gæstehåndklæder skal vaskes ved minimum 60 grader. Det sikrer, at hygiejnen er i top. Bakterier fjernes ved denne behandling.

Fakta
Long staple cotton – 100% bomuld.
L: 60 cm – B: 40 cm – Mærke: finehome
Farve: Hvidt , CENON DESIGN 16/1, 450 GSM

1 hængestrop på forsiden af gæstehåndklædet samt 1 strop i midten på den ene side. Striberne som ses på billedet fremstår flot i begge ender af Cenon Design gæstehåndklæde sammem med frynserne.

Hvid gæstehåndklæde som gaveidé

Er blomster ikke løsningen til en værtindegave, foreslår finehome en lille håndklædepakke i klassiske tidløse farver. Den hvide farve er en elsket klassiker, som vil pryde ethvert hjem. Gæstehåndklæder kan bruges igen og igen. Brug også gæstehåndklæder som indflyttergave. Det er et sikkert hit.

Hvid gæstehåndklæde 40×60 cm Cenon Design med frynser fra finehome

Det eksklusive hvide gæstehåndklæde er specieldesiget til det danske marked, som sætter pris på funktionalitet og skønhed.

Køb hvide Cenon Design gæstehåndklæder i høj bomuldskvalitet online.

Håndklædeserien fra finehome fås som badehåndklæde, håndklæde, gæstehåndklæde.

Levering
Få gratis levering ved køb på over 499 kr.

finehome giver dig gratis fragt uanset købspris, hvis du er bosiddende i Odense.

Du velkommen til at hente dine varer hos vores lokale blomsterhandler i Odense BluMen Se mere i check-out.

Køb nemt online og få leveret i løbet af ca. 2 hverdage.

Yderligere information

Vægt 0.150 kg
Størrelse 0.6 × 0.4 cm

Du kunne også være interesseret i...