Hamam håndklæde grå hvid | Se smukt design 100x150 | finehome

Hamam badehåndklæde, 100X150, SEFA Hvid med grå striber

179.00 DKK

 

Hamam håndklæde i høj kvalitet

Eksklusivt 100×150 hammamhåndklæde

Flot dansk designet hammam- og strandhåndklæde til lækker indretning af badeværelset eller sommerhuset.

Hammamhåndklædet er ideel til strandturen.

Køb luksus udgaven af det tyrkiske pestemal, som er behageligt og blødt mod huden.

Mål: 100×150 cm

Materiale: 100% bomuld.

Hammamhåndklædet er en anelse kraftigere end det man normalt forbinder med et hammamhåndklæde.

Sugeevnen er god og håndklædet tørrer hurtigt.

 

Beskrivelse

Hamam håndklæde hvid grå

Hamam håndklæde til det moderne badeværelse. Det elegante 100×150 cm hvide og grå luksus hammamhåndklæde er fremstillet i 100% bomuld. finehome hamam håndklæde har en fantastisk tørreevne. Luksusudgaven af det tyrkiske pestemal matcher 100% i farve til finehome morgenkåbe Namos Design

Vaskeanvisning
Vi anbefaler, at dit nye hamam håndklæde lægges i blød i koldt vand natten over, men gerne 24 timer. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrene i dit nye håndklæde åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og nemt tørre. Denne behandling fjerner evt. overskydende farve.

stort badehåndklæde og luksus hammam håndklæde

100×150 luksus hammamhåndklæde fra finehome

Det bløde Hamam håndklæde
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel idet det lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er nemlig med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Vask – 60 grader
Hammamhåndklæder skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres. Vær dog opmærksom materialet, da nogle tekstiler skal vaskes ved lavere temperaturer.

Farver
Hamam håndklædet kan tilbydes i 2 farver hos finehome.dk. Hamam badehåndklæde, 100X150, SEFA Hvid med grå striber eller med rød/hvide striber som du kan se her: Luksus Hamam hvid/rød

Ekstra information:
Dette hammam håndklæde er en anelse kraftigere end det man forbinder med et pestemal. Hamamhåndklædet tørrer hurtigt samtidig med at det har en god absorberingsevne.

Store badehåndklæder – hamam håndklæde

Brug det lækre håndklæde som det lækre ekstra store badehåndklæde på badeværelse. Tag det med på stranden eller i sommerhuset. Du vil elske dette lækre luksus hammamhåndklæde fra finehome, som har følgende specifikationer:

  • Lændge: 150 cm
  • Bredde: 100 cm
  • Dette smukke hammamhåndklæde er fremstillet i 100% bomuld
  • Hammam – SEFA DESIGN 100×150 cm.
  • Farve – Hvid med grå striber
  • CARDED 360 GSM

Hvad er hammam

Hammam, hamam, tyrkisk bad, tyrkisk spa og hammamhåndklæde… kært barn har mange navn 🙂 Det var oldtidens grækere, som var de første til at lave offentlige bade. Disse bestod af storebadekar med varmt vand, hvor indbyggere kunne blive plejet. Med stor inspiration i oldtidens Grækenland byggede romerne de omfangsrige badeanlæg, hvoraf et af disse stadig findes i Rom. Da romerriget gik lidt i opløsning, blev det hele traditionen med hamam taget med til Tyrkiet og mellemøsten, hvor baderitualet blev tilpasset Islam og den muslimske tro.

Hele badetraditionen med hamam er kendt verden over. Har du lyst til at læse mere om fakta om hamam – tyrkisk bad giver hamam-guiden.dk dig et godt overblik over traditioner. Se hamam-guiden her.  Har du lyst til at mærke vide mere om finehome hammamhåndklæde er du velkommen til at kontakte os på mail: info@finehome.dk

Hvad er hammam håndklæder

Et hammamhåndklæde eller et tyrkisk peshtemal er et tyndt vævet klæde som oprindeligt blev brugt i tyrkisk bad. Håndklædet er stort så det kan vikles om kroppen. Håndklæderne er gode sugende tekstiler og som oftest i smukke farver, mønstrer og designs

Køb smukt luksus hamam håndklæde online hos finehome. Få leveret til døren eller til pakkeshop. Gratis fragt i Odense på alle ordrer og gratis fragt i resten af landet ved køb på over 499 kr.

Yderligere information

Vægt 0.600 kg

Du kunne også være interesseret i...