Køkkenhåndklæde 40×65

59.00 kr.

finehome køkkenhåndklæde vævet i smukt mønster

Skab stemning med lys og hyggelige køkkenhåndklæder

Nyd lækker stemning i med lys og lækre håndklæder

  • Mål: 40×64
  • Farve: Grundtråd i naturhvid samt sort
  • 100 % bomuld
  • Dekorativ struktur i mønster
  • “Det blå øje” er også inkluderet i prisen

Køkkenhåndklædet som også kan benyttes som gæstehåndklæde har fantastiske tørreegenskaber.

7 på lager

Beskrivelse

Køkkenhåndklæde 40×65

Lækkert køkkenhåndklæde hamam 40×65 cm vævet i smukt mønster til den moderne boligindretning. Skab stil med hamaminspireret køkkenhåndklæder i danske og skandinaviske hjem. Køkkenhåndklædet har 2 farver har dekorative frynser i hver ende som ikke kludrer. Det lille hamam håndklæde kan også med fordel benyttes som smukt gæstefarve med det diskrete diamantmønster i vævningen.

Værtindegave

Når du køber et lille køkkenhåndklæde hos finehome får du “det blå øje” med. Det blå øje er et meget populært symbol i Mellemøsten og Tyrkiet. Nazar boncuk som det hedder, siges at beskytte dig mod onde øjne i form af jalousi og onde tanker fra andre idet den blå farve og øjet vil opfange dårlig energi, så den ikke rammer dig. En  god historie at give med, når den lille smukke værtindegave afleveres. Du kan evt. supplere med læder håndklædeclips. Håndklædeclips med læderstrop gør det let at hænge køkkenhåndklædet op.

Specifikation – Tyrkisk køkkenhåndklæde

  • Vægt : 70 gram
  • Mål : 40 x 65 cm
  • Materiale : 100% bomuld
  • Vævet i Tyrkiet

Vil du vide mere om hamam og tyrkisk overtro kan du checke hammam guiden her.

Vask af køkkenhåndklæde

For brug: Læg det lille køkkenhåndklæde 40×65 i blød i koldt vand cirka 1 døgns tid. Vask derefter det lille håndklæde ved 40 eller 60 grader.
Efter en enkelt vask er det klar til brug. Vi anbefaler ikke brug af skyllemiddel og ej heller tørretumbler.

Køb 2-trådsvævet køkkenhåndklæder online og få leveret til pakkeshop eller direkte til din private adresse. Få gratis fragt på alle leveringer i Odense samt gratis fragt i resten af landet ved køb for mere end 499 kr. Har du spørgsmål til nogle af vores finehome produkter er du altid velkommen til at kontakte os på mail: info@finehome.dk eller på mobil: 30354616. Har du lyst til at se hele udvalget af alle finehome håndklæder kan du checke her. Vi glæder os til at betjene dig.

Yderligere information

Vægt 0.400 kg

Du kunne også være interesseret i...