Luksus hammam håndklæder

199.00 kr.

finehome skønne luksus hammam håndklæder er til dig som ønsker kvalitetshåndklæder på strand og på badeværelset. finehome håndvævede håndklæder er skabt med omhu og har en god sugeevne.

Luksus hammam håndklæder 90x180 cm finehome

Store luksus hammam håndklæder i flot design i 100% bomuld

Fakta:

 • Mål: 90×180 cm.
 • Vægt: 480 gram
 • Fremstillet af 100% lækker bomuld
 • Mønsteret er ens på begge sider

Skab liv og hygge på badeværelset med luksus hammam håndklæder mørk beige og grå eller brug det store luksus badehåndklæde, når du er på stranden.

8 på lager

Beskrivelse

Luksus hammam håndklæder 90×180

På udkig efter store luksus hammam håndklæder 90×180 i bedste kvalitet? finehome store badehåndklæder hammam og strandhåndklæder er i super flot og god vævning samt i bedste bomuldskvalitet. finehome nye hammam håndklæde har en fantastisk absorberingsevne. Hammam håndklæderne er eksklusive og så har de en ideel størrelse til strand, men også til badeværelse. Vi kan garantere, at de fleste vil elske at svøbe det store hammamhåndklæde om sig efter bad eller strandbad.

Hammam håndklæder med flot mønster

Produktinformation – finehome nye originale tyrkiske hammam håndklæder:

 • Materiale: 100% tyrkisk bomuld i luksus kvalitet
 • Vægt på 1 stk. luksus hammam håndklæde
 • Mål: 90×180 cm
 • Vægt 480 gram
 • Farver: Mørk beige og mørk grå
 • Frynser i begge ender af det store hamamhåndklæde
 • Hammamhåndklædet ser ens ud på begge sider

Du kan frit vælge mellem flere forskellige typer store hammam håndklæder hos os. Se hele udvalget af alle finehome hamam håndklæder her

Vask dine luksus hammam håndklæder før brug

Før brug anbefaler vi, at du lægger dine nye store luksus hammam håndklæder i kold vand i cirka 24 timer. Vask herefter håndklæderne på 30 grader. Undgå gerne skyllemiddel. Ved vask af hammam håndklæder før brug sikrer du at  fibrene i dine nye hammamhåndklæde åbner sig. Det betyder, at hammamhåndklæderne bedre kan absorbere og suge vandet.

Flotte store badehåndklæder hammam til tyrkisk bad

Og hvad er hammam? De populære tyrkiske bade er kendt mange stedet. Et tyrkisk bad et bad der renser kroppen og giver afslapning. Hele badetraditionen med hamam er kendt verden over. Hvis du har lyst til at læse mere fakta om hvordan et tyrkisk bad foregår kan du finde info og fakta om hamam dampbad i hammam guiden her.

Har du lyst til at se udvalget af alle finehome håndklæder, kan du checke linket her – finehome tilbyder gratis fragt på alle leveringer i Odense samt gratis fragt i resten af Danmark ved køb for mere end 499 kr.

Har du spørgsmål til finehome angående de fine luksus hammam håndklæder eller til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på info@finehome.dk

Yderligere information

Vægt 0.550 kg

Du kunne også være interesseret i...