Håndklæder beige | Køb luksus håndklæder 50x100 her| finehome
Tilbud

AROSA DESIGN Håndklæde Beige 50X100 cm

79.95 DKK 45.95 DKK

Beige håndklæder som dekoration på badeværelset

Smukke beige bomuldshåndklæder fra finehome

Skab hygge i bademiljøet med rolige og naturlige farver.

De klassiske beige håndlæder er i 50×100 er i lækker bomuldskvalitet.

De holder farven efter vask og så har de en endestående tørreevne.

Designet tilbydes i 40×60, 50×100 og i 70×140 cm.

Køb nye håndklæder online. Leveringstid: 2 hverdage.

 

Beskrivelse

Håndklæder beige

Køb håndklæder beige Arosa Design hvis du ønsker du et hyggeligt bademiljø med rolige og naturlige farver. Den smukke håndklædeserie fra finehome kan benyttes som en del af indretningen. De stilrene håndklæder rulles sammen og lægge dem i en kurv eller stables dekorativt på en hylde. Hæng udfoldede håndklæder beige ved siden af i håndklædeholderen.

Beige håndklædefarve er smuk og tidløs farve. Farven giver baderummet udtryk af ekstra hygge. Suge- og tørreevnen er i top på det lækre luksushåndklæde. Arosa Designet føles bløde mod hænder og krop. Arosa Design håndklæder fra finehome er produceret i 3 smukke skandinaviske farver (beige, hvid og grå).

haandklaeder fra finehome i skandinaviske farverfinehome håndklæder til bad og badeværelser

Vaskeanvisning
finehome anbefaler at håndklæder beige lægges i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. De vaskes herefter. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrene åbner sig, så bomulden nemt kan suge væske og tørre godt. Denne behandling fjerner evt. overskydende farve.

Det bløde bomuldshåndklæde 50×100
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel. Skyllemiddel gør vores tøj ekstra blød, men det lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet, hvor skyllemiddel indeholder store mængder tensider, der er dårlige for miljøet.

Vask – 60 grader
Håndklæder begie, Arosa Design skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres. Vær dog opmærksom materialet, da nogle tekstiler skal vaskes ved lavere temperaturer.

Luksus håndklæder 50×100 cm

  • 100% bomuld: Long staple cotton
  • Længde: 100 cm – Bredde: 50 cm – Mærke: finehome, Arosa Design
  • Farve: Beige, AROSA DESIGN 16/1, 450 GSM

Du kan vælge mellem 3 størrelser 40×60, 50×100 og 70×140 cm.

Bruseforhæng Design Gavle i hvid og beige fra finehome passer perfekt i bademiljøet sammen med de de beige håndklæder. Badeforhænget tilbydes i 3 farver. Du kan se udvalgt af bruseforhæng i stof her: badeforhæng finehome

Brug beige håndklæder som værtindegave eller indflyttergave

Et par flotte og eksklusive beige håndklæder er et sikkert hit. De kan bruges igen og igen. Se udvalget i flere designs og størrelser her.

Skab personlighed & hygge med lækre bomuldshåndklæder. Køb dine nye håndklæder online – på tilbud.

Vask hænder og beskyt dig selv og andre. Se gode råd om håndvask her

Køb dine håndklæder på tilbud her. finehome leverer dine luksus håndklæder hurtigt. Se yderligere information i check out.

 

Yderligere information

Vægt 0.280 kg

Du kunne også være interesseret i...