Håndklæder grå | Køb gode 50x100 håndklæder lige her | finehome
Tilbud

AROSA DESIGN Håndklæde 50×100 cm grå

79.95 DKK 45.95 DKK

Luksus håndklæde afdæmpet grå farve, der skaber skøn stemning på badeværelset

grå håndklæder i 40x60, 50x100 og 70x140 fra finehome, Arosa Design

Dekorative håndklæder til badeværelse

finehome Arosa Design håndklædet i 100% blød bomuld kan tåle at blive brugt hver dag. Håndklædet i 50x 100 cm har en god tørreevne og så holder det farven flot vask efter vask.

Tilbydes i 40×60, 50×100 og 70×140 cm

Køb lækre håndklæder online og få hurtig levering.

Beskrivelse

finehome håndklæder grå

Vil du skabe en rolig skandinavisk stemning i bademiljøet med gode finehome håndklæder grå?

Køb grå håndklæder

finehome håndklæder

De 50×100 cm håndklæder tilbydes i 3 farver

Afdæmpet smuk grå farve
Med sin afdæmpede grå farve giver Arosa Design håndklædet fra finehome dig en smuk skandinavisk stemning i din badeværelsesindretning. Håndklædefarven er i en smuk grå farve uden at den dominere for meget. Den grå tone er et flot farvevalg til et badeværelse, hvad enten badeværelset er lyst eller mørkt. Den grålige tone er også smuk på badeværelser med en kombination af grå og andre naturmaterialer. finehome håndklæder grå har en fantastisk tørreevne. Arosa Designet har en hængestrop i siden af håndklædet og en i den ene ende.

Vaskeanvisning
Vi anbefaler at lægge dit nye grå håndklæde i blød i koldt vand natten over og gerne i 24 timer. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikre at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og nemt tørre. Denne behandling fjerner også evt. overskydende farve. Håndklæder skal vaskes ved 60 grader. Behandlingen sikrer at alle bakterier udryddes. Ligeledes bevarer de gode håndklæder deres gode sugeevne.

Bløde finehome håndklæder grå
Vi vil opfordre dig til ikke at bruge skyllemiddel. Skyllemiddel lægger sig rundt om stoffibrer og nedsætter absorberingsevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også bedre for miljøet end syntetiske stoffer.

Fakta
Long staple cotton,100% bomuld.
Længde: 100 cm, Bredde: 50 cm. 50×100 luksus håndklæde grå. Mærke: finehome, Arosa Design
Farve: Grå, TPG/ID – 14-4203 – AROSA DESIGN 16/1, 450 GS

Arosa Design finehome håndklæder tilbydes i 3 smukke skandinaviske farver: grå, hvid og beige.

Du kan vælge mellem 3 størrelser håndklæder: 70×140, 40×60, 50×100. Håndklædekvaliteten er god og robust, hvilket betyder, at det kan tåle at blive brugt hver dag og vasket ofte.

finehome håndklæder grå matcher til finehome badeforhæng produceret i 100% bomuld, De flotte badeforhæng i stof som ikke klæber mod kroppen kan du se her: badeforhæng finehome

Håndklæder som gaveidé

Skal du give en værtindegave, morsdagsgave eller savner du gaveideer, når du skal ud? Eksklusive grå bomuldshåndklæder er en af de mange gode gaveidéer. Gode håndklæder i grå fra finehome er funktionelle og robuste. De kan bruges igen og igen. Derfor anbefaler finehome bomuldshåndklæder, som den gode gaveidé. Se hele udvalget luksus håndklæder her.

Har du spørgsmål til vores produkter er du altid velkommen til at kontakte os på mail: info@finehome.dk eller på mobil: 30354616.

Har du brug for et godt råd ift. hvordan du sikre den bedste håndhygiejne, kan du finde yderligere oplysninger om vask af hænder lige her.

Få gratis fragt ved køb på over 499 kr. Få gratis fragt på alle leveringer i Odense. Køb gode luksus håndklæder nemt og sikkert lige her.

Yderligere information

Vægt 0.280 kg

Du kunne også være interesseret i...