Håndklæder hvide | køb billige håndklæder i luksus kvalitet| finehome
Tilbud

Håndklæde hvid, smukt og blødt AROSA DESIGN – 50X100 cm

79.95 DKK 45.95 DKK

Spastemning med hvide laekre haandklaeder fra finehome

Skab spastemning med hvide håndklæder

Skal bademiljøet stråle af renhed og wellness?

Hvid AROSA DESIGN oser af renhed og passer perfekt alle bademiljøer.

Håndklædet er i 100% blød bomuld med et indvævet mønster.

Absorberingsevnen er høj. Designet tilbydes til 40×60, 50×100 samt i 70×140.

Køb lækre holdbare håndklæder online.

Leveringstid: 2 hverdage.

Beskrivelse

Håndklæder hvide

Skal bademiljøet ose af renhed med hvide håndklæder? Køb lækre luksus Arosa Design håndklæder hvide – og skab din egen wellness- og hotel stemning på badeværelset.

Håndklædedesignet er et 100% blødt og godt bomuldshåndklæde, der passer ind i ethvert badeværelse. Den hvide farve klæder alle typer interiør. Samtidig er den hvide farve tidløs og så stråler den af renhed. Skab den indbydende stemning ved at lave hvide sammenrullede vaskeklude eller gæstehåndklæder på et bord eller en hylde ved siden af håndklæderne ved håndvasken

luksus håndklæder i lækker bomuldskvalitet fra finehome

Smukke håndklæder i tidløs skandinavisk stil. Håndklæderne udemærker sig ved at have et flot design og en god tørreevne

Håndklæderne kan også opbevares i håndklædeholdere, som kan købes hos EmilieC

Se praktisk information,  vaskeanvisning og fakta på hvid Arosa Design håndklæde fra finehome her:

Vaskeanvisning – det holdbare Arosa Design
Vi anbefaler at AROSA DESIGN Håndklæde hvid lægges i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og tørre nemt. Denne behandling fjerner også evt. overskydende farve.

Det bløde hvide håndklæde
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel idet det lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er nemlig med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også skånsomt for miljøet.

Vask – 60 grader
Hvide håndklæder skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres. Specielt hvidt håndklæde 50×100 cm eller hvide håndklæder generelt har brug for almindeligt vaskepulver i pulverform for at bevare den hvide farve. Flydende vaskemiddel indeholder ikke optisk hvid som pulverformen gør.

Det hvide håndklæde, Arosa Design

Long staple cotton – 100% bomuld.
L: 100 cm – B: 50 cm – Mærke: finehome
Farve: Hvid, AROSA DESIGN 16/1, 450 GSM

Arosa Design håndklædet tilbydes i 3 farver (hvid, grå og beige) og 3 størrelser 40×60, 50×100 og 70×140 cm.  Det matcher til finehome badeforhæng produceret i 100% bomuld som tilbydes i 2 farver. Badeforhængene kan ses her: badeforhæng finehome Skab en unik stemning med flotte hvide bomuldshåndklæder og badeforhæng.

Køb hvide håndklæder som gave:

Hvidt håndklæde 50×100 cm som gaveidé. Har du bruge for at give en lille opmærksom, når du skal i byen, kan et par eksklusive bomuldshåndklæder være en god idé. Hvem vil ikke sætte pris på en gave med hvide luksus håndklæder. Se udvalget af alle håndklæder lige her

Levering
Dine hvide bomuldshåndklæder leveres direkte til din dør eller til pakkeshop. Gratis fragt ved køb på over 499. kr. Gratis fragt på alle ordrer i Odense.

 

Yderligere information

Vægt 0.280 kg

Du kunne også være interesseret i...