Håndklæde med frynser | Køb hvide luksus håndklæder 50x100 | finehome
Tilbud

Håndklæde, FLOT CENON DESIGN 50X100 cm, Hvid

89.95 DKK 69.00 DKK

finehome - tekstilerOpfrisk badeværelset med lækkert CENON DESIGN med frynser.

Håndklædet der er vævet i 100% blød bomuld har en høj absorberingsevne.

Brug det smukke håndklæde til hverdagsluksus og skab din egen wellness og spastemning med den hvide farve.

Håndklædet tilbydes i flere farver og 3 forskellige størrelser (40×60, 50×100 og 70×140)

Køb nemt og sikker online. Leveringstid: 2 dage.

 

 

Beskrivelse

Håndklæde med frynser

Lækkert Cenon Design håndklæde med frynser 50×100 fra finehome udstråler renhed og luksus. Det er ikke dyrt at skabe sit drømmebadeværelse med tekstiler. De hvide håndklæder med frynser skaber den gode stemning i ethvert bademiljø. Lad de bløde og behagelige håndklæder flytte ind sammen med følelsen af velvære. Det hvide håndklæde skal plejes og vaskes rigtigt, således at det bevarer sit flotte look og den gode tørreevne. Se vaskeanvisning, fakta mv. fra finehome nedenfor:

Vaskeanvisning – Hvid Cenon Design håndklæde
Vi anbefaler at de hvide håndklæder med frynser 50×100 lægges i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og  tørre nemt. Denne behandling fjerner evt. også overskydende farve.

De bløde hvide håndklæder med frynser
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel idet det lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Vask – 60 grader
Det hvide håndklæde med frynser skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres. Vær dog opmærksom materialet, da nogle tekstiler skal vaskes ved lavere temperaturer.

Fakta – Cenon Design hvide håndklæder med frynser

100% bomuld: Long staple cotton
Længde: 100 cm – Bredde: 50 cm – Mærke: finehome, Cenon Design
Farve: Hvid, 16/1, 450 GSM

Hvidt laekkert håndklæde med frynser fra finehome

Oplev følelsen af luksus gode finehome håndklæder

finehome tilbyder Cenon Design håndklæde med frynser i 3 flotte farver: hvid, grå og beige

Håndklædeserien tilbydes i 3 størrelser som badehåndklæde, gæstehåndklæde og alm håndklæde: 70×140 cm, 50×100 og  40×60 cm.

Designet matcher finehome badeforhæng i 100% bomuld. Match evt. med lækre finehome badeforhæng i stof. Se mere her: badeforhæng finehome

Har du lyst til at se det samlede udvalg af luksus håndklæder og økologiske håndklæder fra finehome kan du følge dette link

Vask hænder og beskyt dig selv og andre

I denne lidt specielle tid er det ekstra vigtigt at hændernes vaskes rigtigt. Er du i tvivl om hvordan dine hænder vaskes rigtigt eller skal børnene have en hurtig og nem instruktion? Find et par gode råd fra Sundhedsstyrelsen lige her

finehome sender varer gratis ved køb på over 499 kr. Vælger du levering på en Odense adresse får du gratis fragt på alle køn. Du er velkommen til selv at hente din lækre hvide håndklæder hos vores lokale blomsterhandler BluMen på følgende adresse: Østerbæksvej 90, 5000 Odense C. Se mere information i check out.

Vi glæder os til at betjene dig. Køb smukt 50×100 håndklæde med frynser i finehome webshop. Leveringstid: 2 arbejdsdage.

Yderligere information

Vægt 0.260 kg

Du kunne også være interesseret i...