Tilbud

AROSA DESIGN Håndklæde Beige 50X100 cm

79.95 DKK 45.95 DKK

Beige håndklæder som dekoration på badeværelset

Smukke beige bomuldshåndklæder fra finehome

Skab hygge i bademiljøet med rolige og naturlige farver.

De klassiske beige håndlæder er i 50×100 er i lækker bomuldskvalitet.

De holder farven efter vask og så har de en endestående tørreevne.

Designet tilbydes i 40×60, 50×100 og i 70×140 cm.

Køb nye håndklæder online. Leveringstid: 2 hverdage.

 

Beskrivelse

Beige håndklæde Arosa Design til bad og badeværelser

Køb beige håndklæde Arosa Design hvis du ønsker du et hyggeligt bademiljø med rolige og naturlige farver. Den smukke håndklædeserie fra finehome kan benyttes som en del af indretningen. De stilrene håndklæder rulles sammen og lægge dem i en kurv eller stables dekorativt på en hylde. Hæng udfoldede beige håndklæder ved siden af i håndklædeholderen.

Beige håndklædefarve er smuk og tidløs og farver giver baderummet udtryk af ekstra hygge. Suge- og tørreevnen er i top. Håndklæderne føles bløde mod hænder og krop. Arosa Design produktlinje fra finehome er produceret i 3 smukke skandinaviske farver (beige, hvid og grå).

haandklaeder fra finehome i skandinaviske farverHåndklæder fra finehome

Vaskeanvisning
finehome anbefaler at det beige håndklæde lægges i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrene åbner sig, så bomulden nemt kan suge væske og tørre godt. Denne behandling fjerner evt. overskydende farve.

Det bløde håndklæde
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel. Skyllemiddel gør vores tøj ekstra blød, men det lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet, hvor skyllemiddel indeholder store mængder tensider, der er dårlige for miljøet.

Vask – 60 grader
Det beige håndklæde Arosa Design skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres. Vær dog opmærksom materialet, da nogle tekstiler skal vaskes ved lavere temperaturer.

Luksus håndklæder 50×100 cm Long staple cotton – 100% bomuld

Længde: 100 cm – Bredde: 50 cm – Mærke: finehome
Farve: Beige, AROSA DESIGN 16/1, 450 GSM

Du kan vælge mellem 3 størrelser 40×60, 50×100 og 70×140 cm.

Bruseforhæng Design Gavle i hvidt og beige fra finehome passer perfekt i bademiljøet sammen med de beige Arosa Design håndklæder. Badeforhænget tilbydes i 2 farver. Du kan se udvalgt af bruseforhæng i stof her: badeforhæng finehome

Brug håndklæder i beige som værtindegave eller indflyttergave

Et par flotte og eksklusive beige håndklæder er et sikkert hit. De kan bruges igen og igen. Se udvalget i flere designs og størrelser her.

Skab personlighed & hygge med lækre bomuldshåndklæder. Køb dine nye håndklæder online – på tilbud.

finehome sender varer gratis ved køb på over 499 kr. Hvis du er i nærheden af Odense er du velkommen til at hente dine bestilte varer hos vores lokale blomsterhandler BluMen

Køb nemt og sikkert online.

Yderligere information

Vægt 0.280 kg

Du kunne også være interesseret i...