Tilbud

AROSA DESIGN Håndklæde 50×100 cm grå

79.95 DKK 45.95 DKK

Smukt håndklæde i en afdæmpet grå farve til badeværelset

Arosa Design håndklædet i 100% blød bomuld kan tåle at blive brugt hver dag.

Håndklædet har en god tørreevne og et flot design.

Håndklæder er 50×100 cm. Tilbydes også i 40×60 og 70×140 cm.

Køb online og få leveret i løbet af 2 hverdage.

 

 

Beskrivelse

Grå håndklæde Arosa Design 50×100 cm – god tørreevne

Vil du skabe en rolig skandinavisk stemning i bademiljøet? Brug Grå Arosa Design håndklæde

Afdæmpet smuk grå farve
Med sin afdæmpede grå farve giver Arosa Design håndklædet fra finehome dig en smuk skandinavisk stemning i din badeværelsesindretning. Håndklædefarven er smuk grå uden at den dominere for meget. Den grå tone er et flot farvevalg til bademiljøet, hvad enten badeværelset er lyst eller mørkt. Den grålige tone er også smuk på badeværelser med en kombination af grå og andre naturmaterialer. Håndklædet fra finehome giver dig en super tørreevne. Arosa Design håndklæde i grå har dekorativ strop i kort og lang side.

Vaskeanvisning
Vi anbefaler at lægge dit nye grå håndklæde i blød i koldt vand natten over og gerne i 24 timer. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikre at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og nemt tørre. Denne behandling fjerner også evt. overskydende farve. Håndklæder skal vaskes ved 60 grader. Det sikrer at alle bakterier udryddes.

Det bløde håndklæde fra finehome
Vi vil opfordre dig til ikke at bruge skyllemiddel. Skyllemiddel lægger sig rundt om stoffibrer og nedsætter absorberingsevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også bedre for miljøet end syntetiske stoffer.

Fakta
Long staple cotton – 100% bomuld.
L: 100 cm – B: 50 cm. 50×100 cm. Mærke: finehome
Farve: Grå, TPG/ID – 14-4203 – AROSA DESIGN 16/1, 450 GS

Arosa Design håndklæde fra finehome tilbydes i 3 smukke skandinaviske farver (grå, hvid og beige). Du kan vælge mellem 3 størrelser håndklæder (70x140cm40x60cm og 50x100cm). Designet er robust, hvilket betyder, at det kan tåle at blive brugt hver dag.

Håndklæderne matcher til finehome badeforhæng produceret i 100% bomuld, som tilbydes i 2 farver. Bruseforhængene kan du se her: badeforhæng finehome

Håndklæder som gaveidé

Skal du give en værtindegave, morsdagsgave eller savner du gaveideer, når du skal ud? Eksklusive grå bomuldshåndklæder er en af de mange gode gaveidéer. Håndklæderne er funktionelle og så kan de bruges igen og igen. Derfor anbefaler finehome bomuldshåndklæder, som den gode gaveidé. Se hele udvalget luksus håndklæder her.

Har du spørgsmål til vores produkter er du altid velkommen til at kontakte os på mail: info@finehome.dk eller på mobil: 30354616. Få gratis fragt ved køb på over 499 kr. Du er også velkommen til selv at hente dine varer hos vores lokale blomsterhandler BluMen

Yderligere information

Vægt 0.280 kg

Du kunne også være interesseret i...