Tilbud

Håndklæde hvid, smukt og blødt AROSA DESIGN – 50X100 cm

79.95 DKK 45.95 DKK

Spastemning med hvide laekre haandklaeder fra finehome

Skab spastemning med hvide håndklæder

Skal bademiljøet stråle af renhed og wellness?

Hvid AROSA DESIGN oser af renhed og passer perfekt alle bademiljøer.

Håndklædet er i 100% blød bomuld med et indvævet mønster.

Absorberingsevnen er høj. Designet tilbydes til 40×60, 50×100 samt i 70×140.

Køb lækre holdbare håndklæder online.

Leveringstid: 2 hverdage.

Beskrivelse

Hvid arosa design håndklæde – Køb hvide håndklæder online

Skal bademiljøet ose af renhed? Køb hvid arosa design håndklæde og skab din egen wellness- og hotel stemning i bademiljøet.

Designet er et 100% blødt bomuldshåndklæde, der passer ind i ethvert badeværelse. Den hvide farve klæder alle typer interiør. Samtidig er den hvide farve tidløs og så stråler den af renhed. Et ekstra visuelt fif til dit badeværelset er hvide sammenrullede vaskeklude eller gæstehåndklæder på et bord eller en hylde.

Håndklæderne kan også opbevares i håndklædeholdere, som kan købes hos EmilieC

Se praktisk information,  vaskeanvisning og fakta på hvid Arosa Design håndklæde fra finehome her:

Vaskeanvisning – det holdbare Arosa Design
Vi anbefaler at AROSA DESIGN Håndklæde hvid lægges i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og tørre nemt. Denne behandling fjerner også evt. overskydende farve.

Det bløde hvide håndklæde
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel idet det lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er nemlig med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også skånsomt for miljøet.

Vask – 60 grader
Hvide håndklæder skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres. Specielt hvidt håndklæde 50×100 cm eller hvide håndklæder generelt har brug for almindeligt vaskepulver i pulverform for at bevare den hvide farve. Flydende vaskemiddel indeholder ikke optisk hvid som pulverformen gør.

Fakta hvid arosa design håndklæde fra finehome
Long staple cotton – 100% bomuld.
L: 100 cm – B: 50 cm – Mærke: finehome
Farve: Hvid, AROSA DESIGN 16/1, 450 GSM

Arosa Design håndklædet tilbydes i 3 farver (hvid, grå og beige) og 3 størrelser 40×60, 50×100 og 70×140 cm.  Det matcher til finehome badeforhæng produceret i 100% bomuld som tilbydes i 2 farver. Badeforhængene kan ses her: badeforhæng finehome Skab en unik stemning med flotte hvide bomuldshåndklæder og badeforhæng.

Hvide håndklæder som gave:

Hvidt håndklæde 50×100 cm som gaveidé. Har du bruge for at give en lille opmærksom, når du skal i byen, kan et par eksklusive bomuldshåndklæder være en god idé. Hvem vil ikke sætte pris på en gave med hvide luksus håndklæder. Se udvalget af alle håndklæder lige her

Levering
Dine bomuldshåndklæder leverer vi direkte til din dør eller til pakkeshop. Gratis fragt ved køb på over 499. kr

 

Yderligere information

Vægt 0.280 kg

Du kunne også være interesseret i...