Vaskeklud Alba Design Organic 30×30 hvid

29.95 DKK

Forkæl dig selv og dine gæster med lækre vaskeklude i allerhøjeste kvalitet.

30x30 cm økologisk hvid vaskeklud Alba Design fra finehome

Hvid udstråler renhed i badeværelset

Designet er eksklusivt og føles ekstremt blødt mod huden. Tørreevnen er i top.

Organic Hearts serien er fremstillet i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld.

Brug de gode vaskeklude som en ekstra luksus på badeværelset & glæd dine gæster med et lille personligt håndklæde.

 

Specifikationer:

 • Vævet af 100% GOTS økologisk bomuld. Certificeret iht. OEKO-TEX(R) Standard 100. Verdens førende miljømærke indenfor tekstiler.
 • Mål 30×30 cm
 • Vægt: 500 gr/m2
 • Vævning 20/2 dobbelttvundet økologisk bomuld
 • Det smukke vævede mønster fremstår flot på begge sider af vaskekluden.
 • 1 dekorativ hængestrop

Køb online og få leveret i løbet af 2 hverdage.

 

Beskrivelse

Vaskeklud Alba Design Organic 30×30 hvid

Opgrader bademiljøet med hvid Organic Hearts vaskeklud fra finehome – bedste kvalitet!

Køb vaskeklud Alba Design 30×30 cm hvid i allerhøjeste GOTS bomuldskvalitet fra finehome. De bedste og blødeste organiske vaskeklude online. Øko vaskeklud Alba Design 30×30 cm fra finehome er både eksklusiv og ekstrem blød. finehome serien Organic Hearts er fremstillet i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld. Absorberingsevnen er i top.

Brug de gode vaskeklude som en ekstra luksus på badeværelset pænt rullet i en kurv som et personligt håndklæde på bedste hotelmanér. Eller læg dem smukt stablet på en hylde eller på bordet i badeværelsesmiljøet. I denne lidt specielle tid er det vigtigt, at vi alle mindsker risikoen for at smitte hinanden med virus. Derfor skal vi sikre hygiejnen og hænderne må vaskes ofte. Glæd dine gæster i bademiljøet. De vil helt sikkert sætte ekstra pris på et personligt håndklæde efter håndvasken.

Den lyse hvide farver udstråler renhed. Hvid symboliserer lyset, glæden, godhed og hvem ønsker ikke et indbydende bademiljø med godhedens farve 🙂 Nyd Organic Heart designet fra finehome og mærk den fantastiske sugeevne og det bløde bomuld med huden i ansigtet, på hænderne og på kroppen.

finehome Organic Hearts serien er GOTS certificeret

Hvad betyder det at vaskekluden har et GOTS certifikat? GOTS står for Global Organic Textile Standard. Dermed har du garanti for, at håndklæderne lever op til de strengeste krav om materialer og fremstillingsprocessen. GOTS er kendt og anerkendt i hele verden. Mærket giver vaskekluden en troværdig garanti for en miljømæssig og socialt ansvarlig produktion fra start til slut. Det betyder også, at det er muligt at spore bomuldens oprindelse.

Vaskeanvisning – hvid vaskeklud
Vi anbefaler at vaskekluden lægges i blød som mininimum natten over før brug. Den vaskes herefter. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrene åbner sig, så bomulden efterfølgnede kan suge vand til sig.

Den bløde vaskeklud
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel idet det lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Brug evt. istedet en lille smule eddike i din vask. Eddike kan fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er mere skånsomt for miljøet.

Vask – 60 grader
Vaskeklude skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres. Se endvidere flere gode råd om tøjvask her: bedre hygiene

Organic Hearts serien tilbydes i følgende mål: Vaskeklud Alba Design 30×30 hvid – Håndklæde 50×100 og Badehåndklæde 70×140.

Organic Hearts serien tilbydes også i mørke grå samt sand / yellow farve. Se samtlige fra finehome håndklæder her: finehome håndklæder

Fakta – Specifikationer

 • Vævet af 100% GOTS økologisk bomuld. Certificeret i henhold til OEKO-TEX(R) Standard 100. Verdens førende miljømærke indenfor tekstiler.
 • Mål 30×30 cm
 • Vægt: 500 gr/m2
 • Vævning 20/2 dobbelttvundet økologisk bomuld
 • Mønsteret som er vævet i vaskekluden fremstår smukt på begge sider af vaskekluden.
 • 1 dekorativ hængestrop

Vaskeklude eller engangsklude?

 • Billige i brug: Vaskeklude er billige at vaske, da de ikke vejer meget.
 • 30 vaske: Vaskeklude kan bruges igen og igen.
 • Skåner miljøet at genbruge: Miljøet skånes for produktion af nye klude ved at genbruge kludene så længe som muligt. Derfor anbefaler finehome brug af vaskeklude 🙂

Køb nemt og sikkert online. Levering til privat eller pakkeshop.

Yderligere information

Vægt 0.052 kg
Størrelse 30 × 30 cm

Du kunne også være interesseret i...