Vaskeklud Alba Design Organic 30×30 Sand

29.95 DKK

 

Økologisk Vaskeklud Alba Design i farven sand fra finehome

Himmelblød GOTS certificeret sand farvet vaskeklud

Forkæl dig selv og dine gæster med eksklusive vaskeklude i en smuk farve.

Vaskekluden udemærker sig ved at have gode tørreegenskaber. Samtidig føles den ekstrem blød mod huden.

Organic Hearts serien er fremstillet i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld.

Specifikationer:

 

 • Mål 30×30 cm
 • Vægt: 500 gr/m2
 • Vævning 20/2 dobbelttvundet økologisk bomuld
 • Smukt mønster vævet i vaskekluden. Fremstår flot på begge sider.
 • 1 dekorativ hængestrop
 • Vævet af 100% GOTS økologisk bomuld. Certificeret iht. OEKO-TEX(R) Standard 100. Verdens førende miljømærke indenfor tekstiler.

Køb nemt online og glæd dig selv og dine gæster med et lille personligt håndklæde i bademiljøet.

 

Beskrivelse

Vaskeklud Alba Design Organic 30×30 Sand

Vaskeklud sand – På udkig efter økologiske sandfarvede vaskeklude i flot design?

Den virkelig gode vaskeklud i 100% GOTS certificerede bomuld er af højeste kvalitet. Vaskekluden i 30×30 cm er ekstrem blød og blid mod huden Selv babyer vil elske dette design.

Farven er i en varm sandfarvet tone med et strejf af prærier og varme gule toner. Farven og designet ser yderst eksklusiv ud og så matcher det ekstrem godt ind i de skandinaviske bademiljøer. Den stilrene farve kan benyttes alene i badeværelset eller sammen badehåndklæder og almindelige håndklæder fra finehome Organic Hearts serien. Vaskekluden har et flot hjertelogo indvævet. Det fremstår flot på begge sider af vaskekludene og håndklæderne.

I denne lidt specielle tid vil gæsterne med sikkerhed sætte pris på et lille personligt håndklæde. Du kan glæder gæsterne med en flot bunke vaskeklude på en svævehylde eller sammenrullet i en pakke eller lille kurv.

Organic Hearts Serien fra finehome – GOTS Certificeret

GOTS står for Global Organic Textile Standard. Dermed har du garanti for, at Organic Hearts Serien/Alba Design lever op til de strengeste krav om materialer og fremstillingsprocesser. GOTS er anerkendt i hele verden. Mærket giver vaskekluden og håndklæderne en troværdig garanti for en miljømæssig og socialt ansvarlig produktion fra start til slut.

Før brug – vaskeanvisning
Læg vaskekludene i koldt vand i 24 timer, eller som minimum natten over. Vandet sikrer at fibrerne i bomuldsvaskekluden åbner sig, så bomulden efterfølgnede kan suge vand til sig.

Vask – 60 grader
Vaskekluden skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres. Se endvidere flere gode råd om tøjvask her: bedre hygiene

Den bløde økologiske vaskeklud
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel idet det lægger sig rundt om stoffibrene. Det nedsætter det sugeevnen. Brug evt. istedet en lille smule eddike i din vask. Eddike kan fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er mere skånsomt for miljøet.

Organic Hearts serien tilbydes i følgende mål: Vaskeklud Alba Design 30×30 sand. Håndklæde 50×100 sand & Badehåndklæde 70×140 sand.

Fakta – Specifikationer – Vaskeklud Alba Design 30×30 Sand

 • Vævet af 100% GOTS økologisk bomuld. Certificeret i henhold til OEKO-TEX(R) Standard 100. Verdens førende miljømærke indenfor tekstiler.
 • Mål 30×30 cm
 • Vægt: 500 gr/m2
 • Vævning 20/2 dobbelttvundet økologisk bomuld
 • Mønsteret som er vævet i vaskekluden fremstår smukt på begge sider af vaskekluden.
 • 1 dekorativ hængestrop

Organic Hearts serien tilbydes også i mørk grå samt i hvid.

Køb dine 100% økologiske vaskeklude online og få leveret til privatadressen eller til pakkeshop. Leveringstid ca. 2 hverdage.

Yderligere information

Vægt 0.052 kg
Størrelse 30 × 30 cm

Du kunne også være interesseret i...