Tilbud

Hamam badehåndklæde, 100X150, SEFA Hvid med flotte røde striber

259.00 DKK 159.00 DKK

 

Hamam håndklæde rød / hvid

Strandhåndklæde & hamam / pestemal

Giv badeværelset et frisk pust med et luksus hammam håndklæde fra finehome. Håndklædet er lavet af 100% lækker blød bomuld og kvaliteten er i top. Håndklædet er behageligt og blødt mod huden. Det er lidt kraftigere end det man normalt forbinder med det tyrkiske pestemal. Designet er stilfuldt og har et enkelt og eksklusivt look. Det stribede look passer perfekt til den moderne indretning.

På grund af den specielle vævning har håndklædet en rigtig god absorberingsevne. Samtidig gør størrelsen, at det er perfekt som badehåndklæde, badelagen, strandhåndklæde, til yoga og wellness/massage eller når du skal på rejse. Mål: 100×150. finehome tilbyder hjemmelevering. Shop nemt online her. 

 

Beskrivelse

Hamam håndklæde strandhåndklæde tyrkisk pestemal

Hamam håndklæde strandhåndklæde tyrkisk pestemal 
Få luksusudgaven af det tyrkiske pestamal til opfriskning af outdoor living / outdoor room eller frisk badeværelset op luksus hamam-håndklæder fra finehome.

Farver: Håndklædet tilbydes i 2 farver. Rødt/hvidt som vises her – samt gråt/hvidt som du kan se på linket her hamam grå/hvid

Før brug
Vi anbefaler at håndklædet lægges i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikre at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og nemt tørre. Denne behandling fjerner også evt. overskydende farve.

Det bløde håndklæde
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel idet det lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er nemlig med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet. Vi anbefaler at vaske dit lækre håndklæde ved 60 grader. Vær dog opmærksom på materialet, da nogle tekstiler skal vaskes ved lavere temperaturer.

Yderligere info:
Håndklædet er en anelse kraftigere end det man forbinder med et hamam-håndklæde. Vi har valgt dette produkt på grund af en rigtig god absorberingsevne.

Fakta – Hamam håndklæde strandhåndklæde tyrkisk pestemal
Produktspecifikationer

  • Lændge: 150 cm
  • Bredde: 100 cm
  • Dette smukke håndklæde er fremstillet i 100% bomuld
  • Hamam – SEFA DESIGN 100×150 cm.
  • Farve – Hvid med bordeax striber
  • CARDED 360 GSM

Hvad er hammam håndklæder

Hammam, hamam, tyrkisk bad, tyrkisk spa… kært barn har mange navn 🙂 Det var oldtidens grækere, som var de første til at lave offentlige bade. Disse bestod af storebadekar med varmt vand, hvor indbyggere kunne blive plejet. Med stor inspiration i oldtidens Grækenland byggede romerne de omfangsrige badeanlæg, hvoraf et af disse stadig findes i Rom. Da romerriget gik lidt i opløsning, blev det hele traditionen med hamam taget med til Tyrkiet og mellemøsten, hvor baderitualet blev tilpasset Islam og den muslimske tro. Hele badetraditionen med hamam er kendt verden over. Har du lyst til at læse mere om fakta om hamam – tyrkisk bad giver hamam-guiden dig et godt overblik over traditioner og meget mere.

Har du lyst til at mærke vide mere om vores hamam produkter er du velkommen til at kontakte os på mail: info@finehome.dk

 

Yderligere information

Vægt 0.600 kg