Tilbud

Hamam badehåndklæde, 100X150, SEFA Hvid med grå striber

259.00 DKK 159.00 DKK

 

Hamam håndklæde i høj kvalitet

Eksklusivt 100×150 strandhåndklæde

Er du i gang med opgradering af bademiljøet eller skal strandhåndklæderne skiftes ud?

SEFA Disign luksus badehåndklæde / hammam håndklæde kan med friske looket op alle steder 🙂 Luksus udgaven af det tyrkiske pestemal er behageligt og blødt mod huden. Det er lidt kraftigere end det man normalt forbinder med et hammam håndklæde. Designet er stilfuldt med et enkelt og eksklusivt look. Det stribede look passer perfekt til den moderne skandinaviske indretning. På grund af den specielle vævning har håndklædet en rigtig god absorberingsevne. Samtidig gør størrelsen det perfekt som strand- og wellness håndklæde. Håndklædet har fine grå striber og måler 100×150 cm. Brug det i bademiljøet, tag det med til wellness, til massage eller brug det som “det helt perfekte strandhåndklæde”.

finehome leverer til hjemmeadresse eller til pakkeshop. Kommer du forbi Odense er du velkommen til at afhente. Gratis fragt ved køb på over 499,-

 

Beskrivelse

Hamam håndklæde

Vaskeanvisning
Vi anbefaler at håndklædet lægges i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikre at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og nemt tørre. Denne behandling fjerner også evt. overskydende farve.

Det bløde Hamam håndklæde
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel idet det lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er nemlig med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Vask – 60 grader
Håndklæder skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres. Vær dog opmærksom materialet, da nogle tekstiler skal vaskes ved lavere temperaturer.

Farver
Hamam håndklædet kan fås i 2 farver hos finehome.dk. Hamam badehåndklæde, 100X150, SEFA Hvid med grå striber eller med rød/hvide striber som du kan se her: Luksus Hamam hvid/rød

Yderligere info:
Håndklædet er en anelse kraftigere end det man forbinder med et hamam-håndklæde. Vi har valgt dette produkt på grund af en rigtig god absorberingsevne.

Fakta
Produktspecifikationer

  • Lændge: 150 cm
  • Bredde: 100 cm
  • Dette smukke håndklæde er fremstillet i 100% bomuld
  • Hammam – SEFA DESIGN 100×150 cm.
  • Farve – Hvid med grå striber
  • CARDED 360 GSM

Hvad er hammam håndklæder

Hammam, hamam, tyrkisk bad, tyrkisk spa… kært barn har mange navn 🙂 Det var oldtidens grækere, som var de første til at lave offentlige bade. Disse bestod af storebadekar med varmt vand, hvor indbyggere kunne blive plejet. Med stor inspiration i oldtidens Grækenland byggede romerne de omfangsrige badeanlæg, hvoraf et af disse stadig findes i Rom. Da romerriget gik lidt i opløsning, blev det hele traditionen med hamam taget med til Tyrkiet og mellemøsten, hvor baderitualet blev tilpasset Islam og den muslimske tro.

Hele badetraditionen med hamam er kendt verden over. Har du lyst til at læse mere om fakta om hamam – tyrkisk bad giver hamam-guiden.dk dig et godt overblik over traditioner. Se hamam-guiden her.  Har du lyst til at mærke vide mere om vores hamam produkter er du velkommen til at kontakte os på mail: info@finehome.dk

Yderligere information

Vægt 0.600 kg

Du kunne også være interesseret i...