Kelim Pude – 109

299.95 DKK

Ægte håndlavet kelim pudebetræk

Pudebetrækket er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. Vores kelimpuder er helt unikke og så er de håndsyet, hvilket betyder alle puder er forskellige.

Produktinformation: 40 x 40 cm. Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld. Skal renses.

Ikke på lager

Beskrivelse

Pude i uld – ægte kelimpude – historien om kelimpuder fra finehome

Alle kelimpuder fra finehome er af uld fra Tyrkiet. Denne pude i uld er lavet af flotte vintage kelimtæpper. Puderne er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi har nogle puder som er “i familie” med hinanden. De minder derfor om hinanden i mønsteret.

Vores ægte kelimpuder i flotte farver inklusiv monteringspuder vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg med de flotte farver, enten om du vælger at bruge den eller dem i sofaen, på sengen som pynt i stolen eller noget helt andet. En sådan pude i uld er til dig, som gerne vil have noget unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder de kaldes kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her.

Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke kelimpuder kan du følge dette link.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din / dine kommende kelim-puder er du velkommen til at kontakte os på flg. mail: info@finehome.dk

Vaskeanvisning finehome kelimpuder: Pudebetrækket som er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet skal renses.

Yderligere information

Vægt 0.500 kg

Du kunne også være interesseret i...