Kelim Pude – 118

389.00 DKK

Ægte håndlavet kelimpude inkl. monteringspude

Frisk hjemmet op med en smuk kelimpude. Pudebetrækket er syet af ægte vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. finehomes kelimpuder er helt unikke, hvilket betyder at ikke 2 er ens.

Alle puder er håndsyet.

Produktinformation: 50 x 50 cm. Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld. Skal renses.

1 på lager

Beskrivelse

Kelimpude 118 – smuk kelimpude 50×50 inkl. monteringspude

Vaskeanvisning – Kelimpude 118

Pudebetrækket som er syet af vintage kelimtæpper i uld fra Tyrkiet skal renses.

Kelimpuder af vintage tæpper

De smukke kelimpuder, du finder hos finehome er alle fra Tyrkiet. De er håndlavet af flotte vintage kelimtæpper. Puderne er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi har dog nogle puder som er “i familie” med hinanden og minder derfor meget efter hinanden i mønsteret.

Vores puder vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg med de flotte farver, enten om du vælger at bruge den eller dem i sofaen, på sengen som pynt i stolen eller noget helt andet. En sådan pude er til dig, som gerne vil have noget unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder de hedder kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her

Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke kelimpuder kan duher følge dette link: finehome kelimpuder

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din / dine kommende kelim-puder er du velkommen til at kontakte os på flg. mail: info@finehome.dk så vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dig.

Husk at vi sender gratis ved online køb på ordrer over 499 kr.

Yderligere information

Vægt 0.600 kg

Du kunne også være interesseret i...