Kelim Pude – 120

299.95 DKK

Ægte håndlavet kelim pudebetræk

Pudebetrækket er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. Vores kelimpuder er helt unikke og så er de håndsyet, hvilket betyder alle puder er forskellige.

Produktinformation: 40 x 40 cm. Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld. Skal renses.

1 på lager

Beskrivelse

Kelimpude – historien fra finehome

Kelimpude 120 i smukke farver inklusiv monteringspuder. De smukke ægte kelimpuder er fra Tyrkiet. Puderne er håndsyet af gamle vintage kelimtæpper og derfor vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi har dog nogle puder som er “i familie” med hinanden og de minder derfor meget efter hinanden i mønsteret.

Kelimpuderne leveres med monteringspude. De vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg uanset om du vælger at bruge dem i sofaen, på sengen som pynt i stolen, på gulvet eller noget helt andet. En kelimpude er til dig, som gerne vil have noget unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder de hedder kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstrer som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her.

Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke kelimpuder kan du følge dette link.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din / dine kommende kelim-puder er du velkommen til at kontakte os på flg. mail: info@finehome.dk så vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dig.

Vaskeanvisning finehome kelimpude 120:

Pudebetrækket tåler ikke vaskemaskine, men skal renses.

Levering:

Gratis frag ved køb på over 499,- Hjemmelevering eller til pakkeshop

Yderligere information

Vægt 0.500 kg

Du kunne også være interesseret i...