Tilbud

Yogamåtte kork 4.5 mm

399.00 DKK 349.00 DKK

finehome natural cork yogamåtte 4,5mm

traeningmaatte til yoga i kork og naturgummi

Smuk og meget funktionel kork yogaunderlag fra finehome

Virkelig lækker yogamåtte af kork og naturgummi. Overfladen har en æstetisk smuk korkbelægning med et funktionelt mønster for yogapositioner. Bagsiden er af naturgummi.

Korkyogamåtten har et super greb, hvilket gør at hænderne ikke glider i forbindelse med din træning. finehome yoga mat natural cork er til dig, som stiller store krav til din træningsmåtte.

Mål: 184 x 66 cm og 4,5 mm tyk.

Bestil yogaunderlaget online og få leveret til din privatadresse eller til pakkeshop. Leveringtid ca. 2 hverdage. Gratis fragt ved køb over 499,-

 

Beskrivelse

Yogamåtte kork 4,5 mm – finehome Natural Cork yogamåtte med naturgummi underlag

finehome har designet denne æstetiske og smukke kork yogamåtte med mønster for yogapositioner.  Yogamåtten er til dig, som stiller store krav til din yogamåtte. Måtten er et perfekt træningsunderlag, idet naturgummien på undersiden gør måtten tung, samtidig med at den yder en god stabilitet, når du dyrker din yoga eller andre træningsøvelser på gulvet.

Yogamåtten er fremstillet af sort naturgummi og mediterranean oak-cork (kork). Kork er et skønt materiale, som ikke belaster naturen, når det høstes. Det er nemlig kun barken fra træet, der bruges.

Specifikationer og beskrivelse af funktionel natural cork yogamåtte fra finehome:

Mål: 184 x 66 cm, 4,5 mm tyk

Materialer: Overfladen har en smuk korkbelægning og naturgummi på bagsiden.

Vægt: ca. 2,9 kg. (sendes i aflang papkasse, hvorfor den samlede vægt på fragt vil være 3,1 kg)

Mønster for yogapositioner er også dit Alignment System

Det smukke mønster for yogapositioner også kaldet Alignment System er præget i yogamåtten. Mønsteret guider og hjælper dig med at stå stabilt i dine yoga-positioner. Nedenfor finder du forklaring på positionslinjerne:

  • Baseline: Baseline er linjerne i enderne som hjælper dig med at holde den vertikale balance
  • The Center Line: Er linjen i midten (centerlinje)
  • Symmetry Point: Er et punkt “45 grader linjen” på måtten – for at holde vertikal balance. I dette tilfælde anbefaler vi at fokusere midt på sommerfuglen på midten af måtten.
  • Reversal Point: De 2 små cirkler overover sommerfuglen hjælper dig til at korrigere din stilling.

YOGA er et indisk system til indøvelse af åndedrætsteknik og kropsstillinger. En yogi er en person, der praktiserer yoga. Studier peger på meget positive effekter på mental og fysisk sundhed og personlig udvikling ved udøvelse af yoga.Yoga kan også bruges til at slippe fri af stress og blive sund i både krop og sind. Se flere fordele ved yoga i denne artikel

Sommerfugl – mønster

Alle der dyrker yoga regelmæssigt vil på et tidspunkt stifte bekendtskab med “Sommerfuglen.” Det gjorde vi. Det var ved øvelse vi blev inspireret til designet af yogamåtten 🙂 Her en lille instruktion til sommerfuglen:

  1. Sid på måtten med ret ryg – evt. støttende mod en væg.
  2. Placer dine fodsåler mod hinanden. Træk fødderne så mod dit bækken som muligt.
  3. Hvis dine knæ løftes fra gulvet kan du aflaste med en pude eller et tæppe
  4. Flet fingerne om fødderne og stræk overkroppen frem (sørg for at holde din ryg rank)
  5. Send sædeknoglerne tilbage og brystet op
  6. Se om du kan “åbne” dine fødder væk fra hinanden

Lad din sommerfugl flyve ved at vippe forsigtigt op og ned med knæene og mærk hvordan det løsner op. Stræk dig nu længere og længere fremover.

Øvelsen laves i cirka 5 minutter og hjælper mod smerter og generelle hofteproblemer, lændesmerter og så strækker den de indre lår, hofter og knæ. God fornøjelse med din yogatræning 🙂

Rengøring – vaskeanvisning

Tørres med en våd klud og eftertørres. Hvis der er snavs på korkyogamåtten kan du bruge sæbe og vand og lade den lufttørre efter rengøringen.

Transport af yogamåtte

Yogamåtten kan nemt transporteres i finehome bærestrop eller i en finehome yogataske

Hvis du ønsker en mørkere yogamåtte med positionslinjer kan finehome anbefale en af disse to: finehome grå yogamåtte eller finehome sort yogamåtte

Levering:

Køb din yogamåtte online og få leveret i løbet af ca. 2 arbejdesdage. finehome leverer direkte til din dør eller til nærmeste pakkeshop. Vi giver dig gratis fragt ved køb på over 499 kr. I Odense leverer vi gratis fra 0 kr. Vælg din levering ifb. med betaling på webshoppen.

Du er også velkommen til selv at hente din træningsmåtte hos os i Odense. Udleveringssted: Blumen

Yderligere information

Vægt 3.150 kg

Du kunne også være interesseret i...