Tilbud

Badekåbe, Hvid med grå striber L/XL

699.00 DKK 399.00 DKK

badekåbe morgenkåbe

Luksus morgenkåbe i 100% blød bomuld

 

Hvem elsker ikke en “blød morgen”? Svøb dig i denne lækre morgenkåbe fra finehome fra morgenstunden, efter badet eller når du har lyst hjemlig hygge. Morgenkåben er i hvid / lys grå og i 100% lækker blød bomuld. Badekåben har en supergod pasform og er velegnet til mor / datter og ja, endda også til far.

Gratis fragt ved køb på over 499,-. finehome leverer til din hoveddør eller til pakkeshop.

Beskrivelse

Badekåbe i 100% blød bomuld

Badekåbe med hvide og grå striber i til kvinder og mænd

Fakta
100% tyrkisk bomuld.
Mærke: finehome, Design NAMOS
Farver: Hvid med grå striber, NAMOS DESIGN, 320 GSM

Plejeanvisning
Maskinvask ved 40 gr.
Ikke egnet til tørretumbler.

Morgenkåbe til mange formål

  • en kølig morgen, når du netop er kommet ud af bruseren
  • i svømmehallen sikrer badekåben at det kolde gys formindskes (før du hopper i vandet :-))
  • til hygge derhjemme morgen / aftener og i weekender
  • på ferier, på stranden og i sommerhuset
  • eller når du bare har lyst til at hygge derhjemme

Der er bare et helt specialt socialt aspekt over en morgenkåbe, og hvis hele din familie kan eje en, kan I hygge jer sammen, med den på til langt ud på dagen. I kan eksempelvis nyde en sen brunch iført – i dette tilfælde – den samme unisex badekåbe.

De fleste kender formentlig den behagelige følelse af at komme hjem og smide arbejdstøjet som man har haft på hele dagen. Er det ved at være sent er der ikke noget bedre end at iføre sig en dejlig løs morgenkåbe. I sådan en situation er den helt sikkert her – en sikker vinder. Den kan give dig en følelse af hygge og ro helt indefra. Du må derfor vælge en model som er fremstillet i netop det materiale du synes bedst om og er det bomuld i høj blød kvalitet kan finehome hjælpe dig.

finehome tilbyder en model som til cirka til lidt nedenfor knæet. Badekåben med striber kan benytte af begge køn. En god gaveidé til fars dag eller mors dag. Farven på vores model er hvid samt lys grå. Den lyse grå farve matcher godt til vores hamam badehåndklæder som du kan finde her

Vores hammam inspireret badekåbe fås i flere størrelser. Vil du vide mere om hamam kan du læse en guide her

Vil du vide mere om vores produkter er du velkommen til at kontakte os pr. mail: info@finehome.dk eller på mobil: 30354616. Shop morgenkåbe i bomuld tilbud online her – og få leveret til døren. Husk finehome har gratis fragt ved køb for over 499,-

Yderligere information

Vægt 0.950 kg

Du kunne også være interesseret i...