Kelimpude 124 - 40x40cm smuk blå uldpude - finehome.dk

Kelim Pude – 124

299.95 DKK

Ægte håndlavet kelim pudebetræk

Pudebetrækket er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. finehome kelimpuder er helt unikke og passer til ethvert rum.

Produktinformation: 40 x 40 cm. Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld. Skal renses.

Køb din smukke pude i dag og få leveret i løbet af ca. 2 hverdage. Levering til døren eller til pakkeshop.

1 på lager

Beskrivelse

Kelimpude 124 blå

Kelimpude 124 i smuk blå farve inklusiv monteringspuder. Der tilbyde flere puder i blå af dette vintagetæppe. Alle puder i finehome webshop er ægte kelimpuder fra Tyrkiet. De er lavet af smukke vintage kelimtæpper. Puderne er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi tilbyder enkelte puder som er “i familie” med hinanden, hvilket betyder det er lavet af samme tæppe. Derfor minder de meget efter hinanden i stil og mønster.

Ægte kelimpuder – historien fra finehome

De ægte kelim puder i smukke farver, med eller uden striber, giver dit hjem sit helt eget særpræg. Puderne kan benyttes i sofaen, på sengen, som pynt i stolen eller der hvor du synes du mangler opfriskning af farver. En kelimpude giver dig noget helt unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder som de hedder, kommer fra flere forskellige orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønstrer og mål til din unikke vintage kelim pude er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Store og små kelimpuder

finehome tilbyder kelimpuder i flere størrelser. Vælg mellem 40×40, 50×50 og 40×60 cm unikke håndsyede smukke kilims. De store robuste puder kan benyttes som uldpuder. Har du fået lyst til at se det samlede udvalgt af finehome unikke kelimpuder, kan du følge dette link

Vaskeanvisning finehome kelimpuder:

Den blå uldpude tåler ikke vaskemaskine. Vi anbefaler rensning af den blå finehome vintage kelimpude.

Levering:

finehome leverer til pakkeshop eller direkte til din dør. Vi sender med GLS eller DAO.

Køb din unikke kelimpude i 40×40 cm i en virkelig flot blå farve..

finehome tilbyder gratis fragt ved alle køb i Odense samt gratis fragt ved køb for over 499 krl i resten af landet.

Yderligere information

Vægt 0.500 kg

Du kunne også være interesseret i...